Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Make Up Your Mind keert vanaf deze datum terug op de buis

Yas queen!

Make Up Your Mind is al drie seizoenen een groot succes. We genieten massaal van BN'ers die onherkenbaar worden omgetoverd tot prachtige dragqueens. Goed nieuws: we kunnen binnenkort een vierde seizoen verwachten!

Nieuw seizoen

Het glamoureuze programma keert terug met een verbluffend nieuw seizoen waarin 25 BN’ers zich laten transformeren tot heuse dragqueens. We can’t wait! Onder leiding van presentator Carlo Boszhard gaan de fabulous Queens de strijd aan op het podium.

Omcirkel zaterdag 23 maart maar groots in je agenda, want vanaf die datum mogen we weer wekelijks een feestje vol glitter en glamour verwachten op de Nederlandse televisie.

Vertrouwde gezichten

Aan de twee panels – onder leiding van Nikkie de Jager en Fred van Leer – weer de taak om te raden welke BN’ers zich achter de dragqueens schuilen. But that’s not all! De dragqueens moeten ook nog door de keuring bij de vijfkoppige dragjury en een wekelijks wisselend gast-dragjurylid, onder leiding van Miss Envy Peru. Deze jury bepaalt uiteindelijk wie er door gaat naar de volgende ronde en wie de wedstrijd moet verlaten.

Lipjes getuit!

Elke aflevering zijn er verschillende rondes waar de Queens zich doorheen moeten lipsyncen en dansen. Zo moeten ze in de eerste ronde over de catwalk, gaan ze een heuse lipsync battle aan en vertellen ze in de laatste ronde waarom ze moeten winnen in een victory speech. Op deze manier moeten de panels erachter zien te komen wie er schuilgaat achter al dat make-up, de grote bos haar en de hoge hakken.

Make Up Your Mind is vanaf zaterdag 23 maart wekelijks om 20:00 te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Rob Jacobs