Wait, what? Nikkie de Jager was uiteten met Pamela Anderson en Shawn Mendes

Hoe leuk!

Lady GagaAdeleKim Kardashian: de meest famous celebs zijn geen uitzondering in de video’s van YouTube-ster Nikkie de Jager, aka NikkieTutorials. Onze Hollandse trots heeft al heel wat sterren mogen ontmoeten en sinds gisteren mag ze weer twee wereldsterren aan haar lijstje toevoegen!

Etentje

Nikkie was in Londen om daar een event van Tommy Hilfiger bij te wonen en daar was de beautygoeroe niet alleen. Ze kreeg namelijk gezelschap van grote sterren als Pamela Anderson en Shawn Mendes. Laatstgenoemde ster is een samenwerking aangegaan met Tommy Hilfiger. Ze hebben namelijk samen een collectie gelanceerd.

In haar Stories deelde Nikkie trots een aantal beelden van het etentje. “OMG OMG OMG OMG OMG”, schrijft ze bij een selfie van haar en Pamela. Op een ander kiekje fotografeert ze Shawn en schrijft ze: “Hij vond de make-up op mijn ogen mooi”. Aaahw!

Andere sterren

Nikkie heeft inmiddels al een heleboel celebs mogen spreken. Iets meer dan een jaar geleden ging een van Nikkie’s grootste dromen in vervulling: ze interviewde Adele en mocht de zangeres opmaken. Daarna zei ze dat ze droomloos was. Hoe is dat nu? “Adele was samen met Eurovision het hoogtepunt van mijn carrière en hetgeen waar ik het meest trots op ben”, vertelde ze in december Grazia. Dat betekent echter niet dat ze geen sterren meer op haar lijstje heeft staan. “Natuurlijk heb ik nog wel dromen. Denk aan RihannaTaylor Swift of Lizzo. Die lijken me ontzettend leuk om op te maken. Maar ja, ze zijn geen Adele.” Aha!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram @nikkietutorials

Laatste nieuws