Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Michella reageert op vertrek van bestie Louisa

De realityster neemt het op voor haar vriendin.

Gisteren konden we weer smullen van een nieuwe aflevering van Echte Meisjes in de Jungle, vol drama, pittige opdrachten en grappige momenten. En waar er vorige week maar één deelneemster het speelveld hoefde te verlaten, werden er deze aflevering maar liefst twee dames weggestuurd.

Pas op: dit artikel bevat spoilers als je de derde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle nog niet hebt gezien.

Naar huis

In de nieuwste aflevering van EMIDJ waren we getuige van een onverwachte stemronde voor beide teams. Op Vonneke Bonneke mocht niet gestemd worden omdat ze zich pas net bij de Brokopondo Babes heeft gevoegd. De Sranang Sweeties mochten niet op Michella stemmen, aangezien ze een aflevering eerder voor immuniteit koos.

Als alle stemmen binnen zijn gaat host Valerio langs bij de teams om ze te vertellen wie naar huis zijn gestemd. Bij de Brokopondo Babes is dat Lesley en bij de Sranang Sweeties heeft Louisa de meeste stemmen ontvangen. En hoewel het grootste deel van haar team blij is met het vertrek van Louisa, aangezien ze haar eerder al beschuldigden van pestgedrag, baalt haar bestie Michella natuurlijk als een stekker. Op Instagram laat ze haar mening over gang van zaken dan ook luid en duidelijk horen...

Oneerlijk

Naar aanleiding van de exit van haar maatje, wijd Michella op haar Instagram-account een uitgebreid bericht aan de hele happening. "Wat daar is gebeurd is zo oneerlijk", begint de realityster haar betoog. "Je kan veel van ons zeggen, we zijn veel. Maar pesten, nee dat heb jij niet gedaan", aldus Michella. Needless to say dat ze het niet eens is met hoe alles is gelopen.

Zelf had Michella namelijk liever teamgenoot Shanta naar huis zien gaan, die volgens haar veel loog. Waarover Shanta dan loog deelt ze niet, want 'soms moet je ook dingen voor je houden om mensen te beschermen'. Michella sluit haar bericht af met een duidelijke boodschap: "IK BEN EEN KAKKERLAK EN NIET KAPOT TE KRIJGEN!!! Ik kom voor 1 doel: winnen!!!" Wij zijn benieuwd wat ze nog meer voor ons in petto heeft dit seizoen van EMIDJ.

Reactie kijkers

Maar wat blijkt? Michella is niet de enige die het niet eens is met de exit van Louisa uit het programma. Op Instagram deelt de zangeres zelf een bericht van een artikel waarin kijkers aangeven te willen stoppen met kijken door haar vertrek.

"Waarom moet Louisa weg? Echt jammer dat ze eruit is!" en "Echt zonde dat jij eruit bent, sterkste van het team eruit", luiden de reacties. Dit geeft afvaller Louisa krijgt daar, ondanks haar exit, toch een goed gevoel: "Dit doet me toch weer ff goed zo'n slecht mens ben ik dus niet ❤️🥰❤️", zet ze in het bijschrift.

Bron: Instagram @louisa.janssen & @michellakox | Beeld: NL Beeld