Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Plottwist: déze deelneemster moet meteen Echte Meisjes in de Jungle verlaten

Plottwists, ruzies en drama: de eerste afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle has it all!

Op nieuwjaardag is ein-de-lijk het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle van start gegaan. En om ook meteen te proosten op een nieuw jaar, trakteerde Videoland ons niet op een, maar op twee afleveringen. Yay! Enne, de spanning is meteen al om te snijden tijdens deze afleveringen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste twee afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle.

Kandidaten

In september maakte Videoland bekend dat niemand minder dan Famke LouiseShanta BakkerJacomien ZoerDeveny SoodaShirley CramerLesley VersprilleImen DirieMichelle Bibi en Kelly van der Veer meedoen aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Ook werd gedeeld dat Louisa Janssen en Michella Kox opnieuw meedoen aan het programma. Maarre, naast Louisa en Michella is er nog iemand die nog een keer afreist naar de jungle, namelijk: Esmee Ipema!

Teams

In de eerste aflevering zien we dat de dames middels een helikoptervlucht worden gedropt in de Surinaamse jungle, waar daarna meteen de teams werden gevormd. En zoals het vorige seizoen zijn ook dit jaar de teams verdeeld in 'de Brokopondo Babes' en 'de Sranang Sweeties'.

De Brokopondo Babes bestaat uit Jacomien, Kelly, Shirley, Lesley, Imen en Esmee, waarin Esmee ook bekroond werd tot teamcaptain. De Sranang Sweeties bestaat uit Louisa, Michelle, Famke, Deveney, Shanta en teamcaptain Michella. Dit laatste team wist dankzij Shanta de winst te behalen waardoor zij in aflevering een mochten overnachten in het luxe kamp.

Afscheid nemen

En hoewel het in aflevering een nog allemaal koek en ei leek te zijn tussen de meiden, veranderde dat in aflevering twee al snel. Niemand minder dan Louisa kreeg het aan de stok met Kelly. Ah oh! Deze ruzie had echter geen invloed op het spel, waardoor de Sranang Sweeties er wéér met de winst vandoor gingen. Toch bleek er nog een plottwist te zijn. Zo moesten teamcaptains Michella en Esmee beiden de zwakste schakel uit hun team aanwijzen. Enne, iedereen wist natuurlijk al: hier zit een staartje aan.

Tijdens het laatste spel van aflevering twee gingen de Sranang Sweeties er alwéér met de winst vandoor, waardoor Michella voor de keuze stond: kiest ze voor zichzelf, of bonjourt ze de zwakste schakel uit haar team? Michella ging natuurlijk voor zichzelf, waardoor de Brokopondo Babes geheel onverwachts afscheid moesten nemen van 'de zwakste schakel' Imen. But that's not all: Imen werd namelijk meteen vervangen door iemand anders! Niemand minder dan Vonneke Bonneke neemt haar plekje in, en het team hopelijk naar de winst tilt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de volgende aflevering!

Bron: Love Reality | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs