Michella Kox voor het eerst op soloreis: ‘Ik wist dat ik dit moest doen’

'Dit was nodig', schrijft ze op haar Instagram.

Michella Kox heeft het afgelopen jaar allesbehalve stilgezeten. Zo verscheen ze voor een derde keer in Echte Meisjes in de Jungle, schitterde ze samen met bestie Louisa Janssen in hun eigen programma Michella & Louisa werken mee, en ging ze onlangs dineren met haar vijand Lisa Sace In Eating With My Enemy: Going Dutch. Dit werpt zo zijn vruchten af: afgelopen weekend viel Michella maar liefst twee keer in de prijzen bij de Dutch Reality Awards. Toch zorgt het enorme succes er ook voor dat de realityster even me time nodig heeft.

Welverdiende break

”Mijn eerste vakantie alleen ooit”, begint Michella haar verhaal op Instagram. ”2023 wat was je een jaar! Een jaar dat letterlijk mijn oude leventje op z’n kop zette, er gebeurde zoveel. Een jaar waar ik van alles meemaakte, gevoelens ontdekte waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze had. En ook geen idee had hoe ik die liet verdwijnen”, gaat ze verder.

Daar moest de realityster dan ook even aan ontsnappen. ”Ik kon maar 1 ding doen om echt alle tijd in mezelf te steken en dat was gewoon alleen weggaan. Ik wist dat ik dit moest doen maar vond het doodeng. Ik stapte in het vliegtuig en ben naar het mooie Tenerife gevlogen. Om over een paar dagen weer helemaal fris en fruitig verder te gaan waar ik was gebleven”, legt ze uit

Op zichzelf aangewezen

Hoewel Michella het spannend vond om in haar eentje in het vliegtuig te stappen, is ze blij dat ze het gedaan heeft. ”Hier kan ik alles op een rijtje zetten, en ja, dit is de beste keuze ooit.” Toch zou ze het naar eigen zeggen niet nog eens doen. ”Maar dit was nodig”, vertelt ze. ”En ik heb het best leuk, geniet van alles wat hier gebeurt. Terwijl ik dit typ is er band bij het restaurant achter mij Bob Marley aan zingen 🎤 . Everything’s Gonna Be Alright, en dat gaat al 42 jaar zo dus de andere 100 ook ❤️.”

Ze sluit haar bericht positief af: ”Ik zit al een uur bij de zee, zie de zon ondergaan en besef dat ik een rijk mens ben. En klaar ben voor alle dingen die nog gaan komen. 2024 here I come ❤️”, klinkt het. Ook wij zijn erg benieuwd wat Michella allemaal in petto heeft… Maar eerst even genieten van haar welverdiende vakantie!

Bron: Instagram @michellakox | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws