Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het internet gaat uit z'n dak door nieuwjaarszoen Taylor Swift en Travis Kelce

Lief!

MTV EMA'S 2022 in Düsseldorf

Het nieuwe jaar inluiden met je geliefde doe je met een liefdevolle nieuwjaarskus! Zo ook Taylor Swift en lover Travis Kelce. Alleen ging die van hen een stuk minder onopgemerkt voorbij dan die van ons! De beelden ervan gaan namelijk he-le-maal viraal.

Happy New Year

Taylor en Travis werden op oudejaarsavond samen gespot op een New Year's Eve party, waar ze elkaar om klokslag twaalf uur in de armen vlogen. Iemand op het feestje legde de liefdevolle kus vast en deelde deze met haar volgers. Maarre, daar bleef het natuurlijk niet bij. Als snel ging de video met de New Year's kiss van de twee – die slechts zo'n één seconde duurde – het internet over en kon iedereen meegenieten. Fans zijn door het dolle heen wanneer de video naar buiten komt van het té schattige moment tussen de twee.

@kays.ton SO CUTE OMG #taylorswift #taylorswiftedit #taylorswifterastour #taylorswifttok #taylorswifttraviskelce #traviskelce #tayvis #tayvisedit #taylorswiftchiefs #kansascitychiefs #traviskelceedit #traviskelceandtaylorswift #nfl #fyp #foryou #foryoupage #newyears #kiss #youareinlovetaylorswift #taylorswiftoutfit ♬ You Are In Love (Taylor's Version) - Taylor Swift

Nieuwe liefde

Afgelopen november gingen er ook al beelden viraal van het gloednieuwe setje. Swifties speculeerden al tijden dat de twee aan het daten waren, maar dit werd nooit echt bevestigd. Hoewel Taylor werd gezien bij wedstrijden van de football-speler en ze hand in hand werden gefotografeerd, was er officieel nog niets naar buiten gebracht over een relatie.

Maar toen Taylor na één van haar ‘Eras Tour’-concerten in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires na de show op haar nieuwe liefje Travis Kelce afrende, hem omhelsde en hem naast het podium een innige zoen gaf, mocht iedereen het weten: ze zijn mega verliefd!

Naast de uitbundige omhelzing had de vlam van Taylor nóg een moment of shine te pakken die avond. Tijdens de show paste ze de songtekst van haar nummer Karma aan om naar Travis te verwijzen. Zo zong ze in plaats van 'The guy on the screen' over 'the guy on the Chiefs', waarmee ze verwees naar het team waar haar nieuwe lover voor speelt. Te cute! Wij hopen stiekem op nog veel meer van dit soort lieve momenten tussen de twee in het nieuwe jaar!

Bron: TikTok @kays.ton | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • ROTTERDAM, 16-05-2020 , Ahoy Hallen , Eurovision Shine a light 2020. De MTV EMA's 2022 in de PSD Bank Dome in Düsseldorf. Dit wordt de 6e keer dat de jaarlijkse Music Award Show in Duitsland gehouden wordt. Op de foto: Taylor Swift