Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Insta official: Jade Anna bevestigt relatie met Kenneth Taylor

Te lief!

Love is in the air this Christmas! De geruchten gingen al een tijdje rond, maar nu mag iedereen het weten: Jade Anna van Vliet en Kenneth Taylor hebben een relatie. Deze kerst heeft de knappe influencer namelijk een lieve foto van haar en de voetballer op Instagram gedeeld.

Jade en Kenneth

Het is insta official! De geruchtenmolen draaide al een paar weken op volle toeren dat Jade Anna zou daten met Ajax-speler Kenneth Taylor. De twee werden meermaals samen gespot en Jade was ook ineens opvallend vaak te vinden in het voetbalstadion. Het blijkt inderdaad geen toeval te zijn, want de twee zijn happily in love! Op Instagram deelde Jade deze kerst namelijk een lieve polaroid foto van haar en de voetballer voor de kerstboom. "Time to celebrate with your loved ones ❤️", luidde de caption. Te cute!

Lieve reacties

De lovebirds worden overspoeld met lieve reacties onder de foto. "Blessed❤️" en "Liieeefff😍", klinkt het onder meer. Monica Geuze laat een hartje achter onder de foto en een andere volger – die lichtelijk jaloers is op Kenneth – reageert grappend: "Jade ik speel op hetzelfde niveau als Hercules dus je kan ook met mij uit gaan hoor😍😍" Ha! Ook wij wensen Jade en Kenneth natuurlijk heel veel geluk samen!

Break-up

In september dit jaar zetten Jade en haar vorige lover Gio een punt achter hun relatie. "Jullie merkten het al een beetje, Gio en ik zijn inderdaad uit elkaar”, schreef ze destijds in haar Stories. De influencer liet weten dat ze een fijne tijd met elkaar hebben gehad, maar dat een liefdesrelatie er niet in zit.

Ook deelde ze nog een selfie met Gio op haar feed. “Zo trots op ons & dankbaar voor alle herinneringen die we samen hebben gemaakt”, aldus Jade. “Nadat we het toch weer hebben geprobeerd samen, kwamen we erachter dat een liefdesrelatie er voor ons niet in zit, ondanks dat we zoveel liefde voor elkaar hebben. We gunnen elkaar de wereld en hebben juist daarom besloten om los van elkaar ver te gaan 🤍”

Bron: Instagram @jadeanna | Beeld: NL Beeld