Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Comfy en stijlvol: HEMA verkoopt geweldig pastelkleurig joggingpak

Love it! 

joggingpak

Ben jij ook zo'n fan van comfy kleding? HEMA verkoopt nu een joggingpak waar we in zouden kunnen wonen. Het pak zit lekker losjes, heeft een gezellig pastelkleurtje, en het beste van alles: hij is super betaalbaar! Maar goed, we zijn natuurlijk ook niet anders gewend van de keten.

Joggingpak

Dit joggingpak móet je gewoon in je kast hebben hangen. Het sweatshirt heeft een relaxte ronde hals, lange mouwen die smal uitlopen naar de onderkant, en de joggingbroek? Die speelt perfect in op de trends van nu met z'n wijde pijpen, elastische taille en handige zakken aan de voorkant. Als kers op de taart is de binnenkant superzacht dankzij het fleece-materiaal. Eerlijk is eerlijk, wanneer je dit pak hebt aangetrokken wil je niets anders meer.

HEMA

Linnen pak

Het is niet de eerste – en hopelijk ook zeker niet de laatste – keer dat HEMA zo'n pareltje aan haar collectie toevoegt. Zo ging het linnen pak van de winkelketen vorige maand helemaal viraal. Het linnen item bevat een broek met rechte, wijde pijpen en heeft een elastische band die je vast kan maken met een touwtje.

De oversized blazer die erbij zit, is – net als de broek – geheel gemaakt van linnen. Dit maakt het geheel lekker luchtig. Maar het allerleukste is natuurlijk de prijs. Want voor nog geen zestig euro heb jij 'm al in je kast hangen.

Fashion
  • JAN
  • Adobe Stock