Jade Anna bevestigt breuk tussen haar en Gio Latooy

'Jullie merkten het al een beetje, Gio en ik zijn inderdaad uit elkaar'

Jade Anna van Vliet en Gio Latooy zijn opnieuw uit elkaar. Jade Anna heeft vanavond op Instagram laten weten dat zij en Gio hebben besloten om als vrienden verder te gaan.

Relatiebreuk

De geruchtenmolen rondom een eventuele breuk tussen Gio en Jade begon deze week op volle toeren te draaien toen Jade niet in de nieuwste vlog van Gio te zien was. Ook was Gio behoorlijk verdrietig in zijn vlog. Helaas blijken de geruchten te kloppen en hebben de twee een punt achter hun relatie gezet – net zoals afgelopen december.

“Jullie merkten het al een beetje, Gio en ik zijn inderdaad uit elkaar”, schrijft Jade in haar Stories. Jade schrijft dat ze een fijne tijd met elkaar hebben gehad, maar dat een liefdesrelatie er niet in zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Dankbaar

Ook plaatst ze nog een selfie met Gio op haar feed. “Zo trots op ons & dankbaar voor alle herinneringen die we samen hebben gemaakt”, luidt de caption. “Nadat we het toch weer hebben geprobeerd samen, kwamen we erachter dat een liefdesrelatie er voor ons niet in zit, ondanks dat we zoveel liefde voor elkaar hebben. We gunnen elkaar de wereld en hebben juist daarom besloten om los van elkaar ver te gaan 🤍”

Jade schrijft vervolgens nog in haar Stories dat het absoluut geen makkelijke keuze was en dat ze zich de komende tijd even terugtrekt. Sterkte, Jade en Gio!

Bron & Beeld: Instagram @jadeanna, NL Beeld

Laatste nieuws