4x feestelijke food cadeautjes onder de €15

De lekkerste cadeaus voor de feestdagen!

Foodies opgelet! Zoek jij nog een cadeautje die niet alleen leuk is, maar ook heel erg lekker? We got you. In de nieuwste Grazia zetten we vier feestelijke food cadeautjes op een rij onder de 15 euro. Ook nog eens fijn voor de portemonnee, dus!

Ho ho ho

Ook zo’n zin in kerst? Dan komt de nieuwe kerstchocolade-collectie van KitKat en Smarties als geroepen. Zeg nou zelf: deze chocolade-kerstman is toch te leuk? En dan is-ie ook nog eens gevuld met romige melkchocolade en krokante wafelstukjes. Liever een chocopinguïn om te snacken? Kan ook, die is gevuld met melkchocolade en mini-Smarties. Zoet! Tip: ook leuk om als cadeautje te geven onder de boom.

Kitkat

€2,29 verkrijgbaar in de supermarkt

Op naar de poolcirkel

Geen zin in champagne deze kerst of al op zoek naar een drankje voor Dry January? Kombucha-merk Batu komt met de prachtige en bovenal lekkere limited edition Northern Light geïnspireerd op – jawel – het noorderlicht. Kombucha met Zweedse dennennaalden, jeneverbessen en arctische kruipbramen die zoet, zuur en vol smaak zijn.

batu

Batu Northern Light €14,95 (500 ml)

Nom nom nom

In die drukke decembermaand kun je wel een snel en gezond ontbijtje gebruiken. Dat begrijpen ze bij Nomly maar al te goed. Daarom komt het havermoutmerk met twee nieuwe smaken: Morning Miracle (met gemalen koffiebonen, hazelnoten en amandelen) en Berry Blossem (frambozen, amandelen en kokos).

food cadeautjes

Nomly Super Porridge €5,99 (280 g)

Feestkoffie

Zet eens een extra feestelijk bakkie met de nieuwe smaken van Nespresso. Dol op zoet? Dan is de Frosted Caramel Nuts met karamel, amandel en vanillebiscuit iets voor jou. Liever een sterkere espresso om echt wakker te worden, pak dan een cupje Festive Black (Double) Espresso. De perfecte kerstkoffifie maak je met Seasonal Delight Spcies met citrus en specerijen.

koffie

Vanaf €5,50 (Original) en €6,80 (Vertuo)

Van een lekker drankje tot een feestelijke koffie of juist iets lekkers om te eten: met deze food cadeautjes maak je gegarandeerd iemand blij tijdens de decembermaand. Wie wordt er immers niet blij van eten en drinken?

Tekst: Babette Dessing | Beeld: Netflix (Emily in Paris)

Laatste nieuws