Good to know: door deze fases gaat een man heen als hij verliefd wordt

Vooral fase 4 is verwarrend.

Snap jij soms ook helemaal niets van mannen? Same here! Soms is het gewoon niet aan ze af te lezen wat ze voelen, willen of denken. Enne, al helemaal tijdens het daten kan dat vervelend zijn. Want wanneer is een man eigenlijk verliefd op je? Wij hebben daar gelukkig het antwoord op.

Verschillende fases

Mannen gaan door een aantal fases heen voordat ze écht verliefd worden. Klinkt natuurlijk erg gecompliceerd, maar als we de fases onder de loep leggen, valt het eigenlijk best mee. Daarom delen wij die fases met je, just to be sure.

Fase 1 – Uiterlijk

Natuurlijk is de eerste fase het uiterlijk. Eerlijk is eerlijk, iedereen kijkt eerst naar de looks van een persoon. Uiterlijk is immers het eerste waar je je door aangetrokken voelt als je een persoon voor het eerst ziet. Bij mannen is dit zeker het geval. Als ze tot je aangetrokken zijn, vinden ze je simpel gezegd knap.

Fase 2 – Wederzijdse interesse

En hoewel je misschien denkt dat mannen zich er verder niks van aantrekken, vragen ze zichzelf – bijna – altijd af of jij hem ook knap of leuk vindt. Mannen zijn net als vrouwen soms ook gewoon verlegen, en dat mag! Dus vraag jij je af waarom die ene leuke man nog geen move heeft gemaakt? Dan vraagt hij zich vaak gewoon af of het wederzijds is.

Fase 3 – Game time

Heb jij die ene leuke man laten zien dat je hem wel ziet zitten, dan is het voor de man game time. Nu zal hij er alles aan doen om je een keertje mee uit te kunnen nemen en laat je merken dat hij je écht ziet zitten. Dit is de fase waarin jullie elkaar beter leren kennen. Cute!

Fase 4 – Twijfels

Dan komt de twijfel fase, want: wat wil hij nou eigenlijk? Op dates gaan is leuk, maar wanneer krijg je een keertje écht hoogte van hem? Enne, datzelfde denkt de man waarschijnlijk ook. Net als bij vrouwen, heeft een man ook vaak bevestiging nodig. Herken je dit? Laat dan zien dat de man jouw prioriteit is. Zo geef jij hem dat laatste zetje zelfvertrouwen die hij nodig heeft.

Fase 5 – Liefde

De laatste fase is de phase of love. In deze fase beseft de man dat hij verliefd op je is en durft dat ook uit te spreken. Het heeft misschien een tijdje geduurd, maar een man heeft gewoonweg tijd nodig. Doei twijfels, hallo liefde!

Bron: Ze.nl | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws