Babynieuws! Rianne Meijer bevallen van eerste kindje

'Hello world 🤍 meet baby George', aldus een trotse mama.

Beschuit met blauwe muisjes voor Rianne Meijer en haar lover Roy! De kersverse mommy deelt op haar Instagram dat ze is bevallen van haar eerste kindje, George. Aahw!

Meet George

“Hi world 🤍 meet baby George”, luidt de caption van het bericht waarin Rianne haar new born voorstelt aan haar volgers. Bij deze lieve aankondiging worden een aantal té lieve kiekjes van de kleine spruit gedeeld. Zo zien we foto’s net na de bevalling met een wel héle trotse papa en mama. Ahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rianne Atiya (@rianne.meijer)

Reacties

Ook de reacties stromen vol met liefdevolle berichtjes en felicitaties voor de kersverse parents. Zo reageren onder anderen Sarah Puttemans, Robbert Rodenburg, Maxime Meiland, Sophie Milzink, Monica Geuze en Kelly Piquet onder het bericht. Ook namens Grazia, gefeliciteerd!

Getrouwd

Rianne is al heel wat jaren samen met haar lover Roy Atiya. Samen met Roy neemt ze zichzelf regelmatig op de hak om haar 1,5 miljoen volgers haar grappige kant te laten zien. In ‘Instagram vs. realityposts’ is Rianne inmiddels dan ook een echte pro geworden.

Roy leerde ze zo’n acht jaar geleden kennen via Tinder. De knappe dokter heeft sindsdien ondertussen zelf ook al een behoorlijke fanbase op Instagram opgebouwd. Met zijn 52.000 volgers gaat hij wifey Rianne zo achterna. Vorig jaar stapten Roy en Rianne in het huwelijksbootje samen en nu hebben ze hun liefde bezegeld met een kleine spruit!

Miskraam

Vorig jaar september deelde Rianne nog minder leuk nieuws op haar Instagram. Toen heeft ze namelijk een miskraam gehad. “Dit weekend heb ik een miskraam gehad na zes weken zwanger te zijn geweest”, schreef Rianne bij een foto van zichzelf met tranen. “Ik kwam er al vrij vroeg achter dat ik zwanger was, en wauw ik was zo blij. Ik genoot van elke minuut en kon niet wachten om het met jullie te delen. Maar deze keer mocht het niet zo zijn”, deelde ze destijds.

Bron: Grazia archief, Instagram (@rianne.meijer) | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws