Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ah oh: bom barst in nieuwste aflevering van Good Luck Guys

Dat belooft heel wat drama!

Ben jij fan van reality? Dan ben je vast en zeker ook groot fan van de gloednieuwe serie Good Luck Guys, waar 12 realitysterren moeten zien te overleven op een eiland zonder enige luxe. Enne, met 12 verschillende persoonlijkheden hoeft het dan ook niet lang te duren voordat er een bom barst...

Oude bekenden

In de cast van het nieuwe realityprogramma zien we een hoop oude bekenden terug. Zo zien we onder meer Sharon en Esmée Ipemaaka de terror twins, en Harrie ‘de dekhengst’ Snijders. Ook Love Islands Jotti Verbruggen, Tiktokker Timon Verbeeck, Tiktokker Quinn Bezemer, influencer Monse Husain, Ex on the Beach en Temptations Quentin Steenwinkel, rapper en vlogger King Faisel, zanger en influencer Ziggy Krassenberg, Tiktokker Ricongelooflijk en Tiktokker Famous Morena zijn afgereisd naar Thailand.

De bom barst

Inmiddels hebben Faisel en Timon het eiland helaas al moeten verlaten en worden er in de aankomende aflevering van vrijdag ook weer twee deelnemers naar huis gestuurd. Sad! Maar laat dat nou niet het meest dramatische ding zijn in de aankomende aflevering.

Er is namelijk alvast een té juicy fragment uit de nieuwste aflevering gedeeld. Enne, dat gaat er hard aan toe! In het fragment zien we namelijk dat Ziggy het aan de stok krijgt met Sharon. Het gaat er zelfs zó hard aan toe dat Sharon een klap uitdeelt aan Ziggy. Ah oh...

Op het matje geroepen

Hoe dit gaat aflopen is dus nog maar de vraag, maar als we een aantal andere fragmenten – die in de aflevering van vorige week zijn gedeeld – moeten geloven, worden zowel Sharon als Ziggy op het matje geroepen bij presentator Robbert Rodenburg. Ai... Wij zitten in ieder geval weer voor de buis vrijdag!

Drama, drama & nog meer drama

Grazia sprak eerder met de kandidaten om ze te vragen wat we van het programma kunnen verwachten en waarom we moeten gaan kijken. Volgens twins Esmee en Sharon moeten we gaan kijken omdat zij er inzitten. “We zijn eindelijk weer samen, de twinnies.” Jotti zegt dat we dingen gaan zien die je in eerste instantie niet verwacht. Faisel vervolgt dat we ook een hoop drama gaan zien. “Het is een mess“, zegt hij. Quentin: “Het zijn je favoriete mensen bij elkaar.” En Morena zegt dat het leuk gaat worden omdat iedereen een totaal ander karakter heeft. “Dat maakt het heel vurig.”

Good Luck Guys is elke vrijdag te zien bij Prime Video. 

Bron: Good Luck Guys, Grazia archief | Beeld: Amazon Prime