Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Aan dít programma zouden Sharon en Esmee wel mee willen doen

'We zijn serieus geworden nu', lacht Esmee.

We leerden Sharon en Esmee Ipema aka de Terror Twins– kennen in Ex On The Beach. Na het populaire programma, zagen we de tweeling nog in heel wat andere programma's. Enne, je hoort ons daar niet over klagen! Momenteel zijn ze te zien in Good Luck Guys, waar ze moeten overleven op een eiland zonder luxe. Maar waarom zeiden de twee eigenlijk 'ja' en aan welk programma zouden ze nog meer mee willen doen?

Enthousiast

"We waren heel enthousiast, we vonden het echt heel leuk", laat de tweeling weten in gesprek met Girlscene. "Als we zo'n kans krijgen dat we naar het buitenland mogen, dan zijn we echt enthousiast." En hoewel de twee niet vies zijn van een beetje luxe, was het strijden op een eiland zonder alles van dat, ook geen probleem. "We houden wel echt van avontuur...van dingen gewoon proberen en aangaan."

Serieus geworden

Inmiddels zijn we al een paar afleveringen verder, en zitten Sharon en Esmee nog altijd op het eiland. Hoelang de twee erin blijven? Dat zullen we dus nog eventjes moeten afwachten. Maarre, als het aan hen ligt, is dit zeker nog niet hun laatste televisieprogramma.

"Ik zou graag mee willen doen aan De Bachelorette", onthult Esmee. "En dat er dan echt serieuze mannen voor mij komen." Ook Sharon ziet zichzelf wel als de bachelorette. "Ja, dat zou ik ook wel willen." Maar dat is niet de enige guilty pleasure waar de twins wel wat in zien. "Of Love Island!", roepen ze in koor. "Dat je echt op zoek kan gaan naar de liefde, echt naar de ware liefde", aldus Sharon. "Geen programma dat onserieus is, maar dat mensen echt op zoek zijn naar liefde. Esmee vult haar lachend aan met: "We zijn serieus geworden nu."

Bron: Girl Scene | Beeld: Good Luck Guys, Amazon Prime