Ho, ho, ho! Videoland deelt 21 nieuwe kerstfilms

Pak je warme dekentje en hot chocolate er maar alvast bij!

Nu de koudere maanden er beginnen aan te komen, komen we natuurlijk al helemaal in de herfst/kerst vibes. And we love that! En om de aankomende (koude) maanden alvast in te luiden, trakteert Videoland ons op niet 1, niet 2, maar 21 kerstfilms. Yay!

21 nieuwe kerstfilms

Het is natuurlijk nooit te vroeg om met kerstfilms te beginnen, en zo dacht Videoland er ook over. Daarom trakteert de streamingdienst zijn kijkers nu op maar liefst 21 (!) gloednieuwe kerstfilms. Pak je warme chocolademelk er maar vast bij, want dit wordt bingen!

Videolandexplosie

“Jij en ik lekker cozy. Kijken wij samen naar de Videolandexplosie?”, vraagt Videoland aan zijn volgers, gevolgd door een hele lijst met kerstfilms. Enne, wij worden nu al he-le-maal excited! Je vindt ze hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Volgers waarderen het kerstaanbod wel

Ook de volgers van Videoland kunnen de lijst met kerstfilms wel waarderen. Zo reageert Ferdi Pool eronder met: “Sooo ready 🎄🎅🏻 @marvin.wijnans” Anderen reageren eronder met: “We kunnen weer heerlijk genieten”, “Het is weer zover 🎄🥰”, “Heeeeeeerlijk!!!!!” en “Ik heb wel wat te doen aankomende herfst en winter denk ik 😅” Ha! En zo is dat. Zit jij ook voor de buis gekluisterd tijdens de herfst- en wintermaanden? Wij wel!

Bron: Instagram @videoland | Beeld: Instagram, The Noel Diary

Laatste nieuws