Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Megan onthult resultaat nieuwe cosmetische ingreep

Haar volgers reageren niet allemaal even positief...

Megan Desaever, bekend van haar deelname aan realityprogramma's zoals Temptation Island en Ex on the Beach, heeft in het verleden al meerdere cosmetische ingrepen ondergaan. En ze is nog niet van plan om daar al mee te stoppen. Vol trots toont ze nu het resultaat van haar meest recente operatie: een ooglidcorrectie. Haar volgers reageren echter niet allemaal even positief...

Cosmetische ingrepen

Mensen die Megan van haar deelname aan Temptation Island in 2018 kennen, moesten waarschijnlijk even twee keer knipperen toen ze meedeed aan Ex on the Beach: Double Dutch afgelopen jaar. De realityster heeft nadat ze bekend werd verschillende cosmetische ingrepen ondergaan, waaronder een borstvergroting en een flinke dosis fillers. Nu heeft ze onlangs ook een ooglidcorrectie uit laten voeren, waarvan ze trots een selfie deelt via haar Instagram Stories. Maar van haar volgers hoefde ze niet uitsluitend positieve reacties te verwachten. Ze ontving blijkbaar gemengde reacties op de foto en daar wil ze graag nog iets over kwijt.

Gemengde reacties

Sommigen van haar volgers hebben duidelijk hun vraagtekens bij de vele ingrepen die Megan heeft ondergaan. Om duidelijkheid te scheppen, deelt ze daarom nog een story.

Beeld: Instagram @megandesaever
Beeld: Instagram @megandesaever

"Ik merk dat er veel mensen schrikken", begint Megan. "Dus even voor de duidelijkheid: de foto die ik net heb gedeeld is nog niet het eindresultaat. Mijn gezicht is nog erg gezwollen en gespannen, dus het gaat er binnen een weekje minder heftig uitzien."

Heftig seizoen

Afgelopen seizoen dook Megan plotseling weer op in Ex on the Beach: Double Dutch. Het was dit keer heftiger dan ooit, met heel veel ruzies, pesterijen en vechtpartijen. Iets waar Megan het niet mee eens was. "Als je met elkaar start, dan word je vanzelf een hechte groep en dus kom je voor elkaar op", zei ze in De Beach Bar van RTL. "Maar dit vond ik persoonlijk echt te heftig."

Bron: Instagram @megandesaever | Beeld: Discovery+