Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Déze Temptation Island-deelnemer is zwanger

'Dolgelukkig om met jou het volgende hoofdstuk van ons leven te starten'

Heel leuk babynieuws! Delphine de Vrieze is namelijk in verwachting van haar eerste kindje, samen met lover Ruben. Dat heeft de voormalig Temptation Island-deelneemster aangekondigd op Instagram, met een hele mooie foto.

Temptation Island

Even een kleine throwback: in 2021 deed Delphine, samen met haar vorige liefde Bert, mee aan Temptation Island: Love or Leave. Het was een van de meest besproken stellen van dat seizoen en helaas bleek hun relatie niet sterk genoeg te zijn om het programma te overleven. Delphine en Bert zetten dan ook een punt achter hun relatie en gingen apart verder. Inmiddels is Delphine al een tijdje weer helemaal gelukkig in de liefde, met haar nieuwe partner Ruben.

Dankbaar

Hoewel het Temptation-avontuur voor Delphine eindigde in een break-up, heeft het haar ook iets moois gebracht. "De makers hebben mij geen leed bezorgd, integendeel", zei ze onlangs in gesprek met De Gazet van Antwerp, naar aanleiding van de klachtenregen over psychische problemen bij oud-kandidaten. "Ze hebben mij laten beseffen dat ik mezelf op de eerste plaats moet zetten. Daar ben ik hen heel dankbaar voor."

Mooiste wonder

En dat geluk bezegelen de lovebirds nu met een kindje! "Hoe verzin je de juiste woorden om het mooiste wonder in je leven aan te kondigen?" schrijft Delphine op Instagram. Daarbij deelt ze een leuke foto met Ruben, waarop ze de echo's vasthouden. "Dolgelukkig om met jou het volgende hoofdstuk van ons leven te starten. 🤍 Baby de Kezel, april 2024, we kunnen niet wachten om je te knuffelen! 🤍" Ahw!

Natuurlijk kan het stel rekenen op veel felicitaties in de comments. "Wauw zo leuk nieuws 😍❤️❤️ proficiat aan beide!!", "Wauwwww gefeliciteerd 🥳 😍🤩" en "Wow Gefeliciteerd 😍 geniet van deze mooie en bijzondere tijd 💙💖", klinkt het. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd en een fijne zwangerschap gewenst!

Bron: Instagram @delphinedevrieze en @ruben.dk | Beeld: Temptation Island