Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Temptations Delphine plaatst lief kiekje met vriend

Aahw!

Na haar Temptation-avontuur met Bert en kortstondige relatie met Thomas, is Delphine alweer een tijdje gelukkig in de liefde. De beauty heeft nu een relatie met lover Ruben en deelde gisteren een lief kiekje om hem in het zonnetje te zetten.

Nieuwe vriend

Wie het laatste seizoen van Temptation Island: Love or Leave gezien heeft weet dat Delphine en Bert niet bepaald als vrienden uit elkaar zijn gegaan. De twee verweten elkaar van alles en haalden continu naar elkaar uit op social media. Echter, het leek er vorige maand op dat Delphine deze roerige periode eindelijk achter zich had kunnen laten, omdat ze een nieuwe liefde had. Vol trots maakte ze op Valentijnsdag bekend een relatie met Thomas te hebben. Helaas bleek deze relatie maar van korte duur en verbraken de twee na een paar weken al hun relatie.

Lief kiekje

Haar relaties met Bert én Thomas heeft Delphine inmiddels achter zich kunnen laten. De realityster is nu namelijk al een tijdje dolgelukkig met Ruben. Enne, de vonken spatten eraf op het laatste kiekje dat Delphine deelt. "JUST YOU & ME 🤎", schrijft ze in de caption bij een selfie van haar en Ruben.

Reacties

In de comments regent het hartjes emoji's. Zo laat onder andere EOTB-ster Sem hartjes achter en schrijft lover Ruben "Love you!! 🥰" Aahw! Overigens is Bert na Temptation Island ook al een tijdje gelukkig met een nieuwe vriendin. Hij kreeg een relatie met Kelly. Eind goed, al goed!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, Temptation Island