Wil je zien: MAFS-Elanor deelt behind the scenes

'Het begin van mijn MAFS avontuur 💍'

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake is inmiddels is volle gang. We hebben al veel bloeiende liefde en natuurlijk genoeg drama gezien. Hoewel we al volop kunnen genieten van de beelden van de liefdesavonturen, deelt deelneemster Elanor nu behind the scenes-kiekjes. Die wil je zien!

Ware liefde

Een van de deelneemsters van het nieuwe seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake is Elanor. Met haar deelname aan het populaire programma hoopt ze de ware liefde te vinden met wie ze lang en gelukkig kan samen zijn. Door de MAFS-experts werd Elanor gekoppeld aan Mike. Het is duidelijk te zien dat de twee het goed kunnen vinden met elkaar, maar of er ook een romantische klik is tussen het koppel is nog even afwachten.

Behind the scenes

Hoewel we heerlijk kunnen genieten van alle beelden van de liefdesavonturen, laten de deelnemers van het programma weten dat niet alles wordt uitgezonden wat er daadwerkelijk gebeurd. Enne, daar brengt Elanor al snel verandering in. Op Instagram deelt de kersverse bruid een leuke reeks behind the scenes-kiekjes. “Het begin van mijn MAFS avontuur 💍”, luidt de caption onder de post.

Op de foto’s is te zien dat Elanor geniet van een weekendje weg met haar familie en vrienden. De foto’s zijn gemaakt voordat ze een koppel vormde met Mike. Echter reageert hij wel in de comments met “🥳.” Oeeh, is dit een teken dat ze nog samen zijn?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door E l l a a 💫 (@elanorkurt)

Mike

In de tweede aflevering van Married at First Sight: Match or Mistake zagen we hoe het verrassingskoppel Mike en Elanor elkaar het jawoord gaven. En op social media ging het niet over de bruiloft van de twee, maar vroegen kijkers zich vooral af waar ze Mike nou van herkenden. En wat blijkt: hij deed in 2021 mee aan Lang Leve de Liefde!

Mike heeft dus al enige ervaring in liefdesprogramma’s. In LLDL ging hij destijds op date met Christina, maar uiteindelijk bleek dit toch geen match made in heaven te zijn. Zal hij wel de liefde gaan vinden bij Elanor? We will see..

Bron: Love Reality, Instagram @elanorkurt | Beeld: MAFS: Match or Mistake (Jasper Suyk)

Laatste nieuws