Aha! Hier kun je Mike uit MAFS misschien al van kennen

De nieuwe deelnemer, Mike, blijkt een oude bekende!

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight: Match of Mistake is begonnen en we hebben al wat kandidaten zien trouwen. In de tweede aflevering van deze week trouwde Mike met de knappe Elanor in Cyprus. Veel kijkers dachten Mike ergens al van te kennen… En dat kan kloppen, want Mike deed al eens eerder aan een liefdesprogramma mee!

Nieuw seizoen

In dit gloednieuwe seizoen van Married At First Sight: Match or Mistake wagen single mannen en vrouwen opnieuw een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Hierbij speelt de groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol.

De koppels kunnen tijdens speciale stay or leave-ceremonies aangeven of ze het experiment voortzetten, of dat de liefde er voor hen toch niet in zit.

Mike en Elanor

In de tweede aflevering zagen we hoe het verrassingskoppel Mike en Elanor elkaar het jawoord gaven. En op social media ging het niet over de bruiloft van de twee, maar vroegen kijkers zich vooral af waar ze Mike nou van herkenden. En wat blijkt: hij deed in 2021 mee aan Lang Leve de Liefde!

Mike heeft dus al enige ervaring in liefdesprogramma’s. In LLDL ging hij destijds op date met Christina, maar uiteindelijk bleek dit toch geen match made in heaven te zijn. Zal hij wel de liefde gaan vinden bij Elanor? We will see..

Geruchten

Overigens gingen er ook de geruchten rond dat Mike onder de naam ‘Brad’ te boeken zou zijn als ‘man van betaalde liefde’ bij The Men’s Company. Zelf ontkende hij dit verhaal en werden er volgens hem onrechtmatig foto’s van hem gebruikt op die site. Naar eigen zeggen heeft hij nooit voor dit bedrijf gewerkt. “Ik hoef niets te bewijzen, ik ken de waarheid. Mijn mensen kennen de waarheid. Meer heb ik niet nodig”, zei Mike over de geruchten.

Bron: Love&Reality | Beeld: Facebook, MAFS: Match or Mistake (Jasper Suyk)

Laatste nieuws