Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Dit is wanneer het eerste seizoen van Winter Vol Liefde begint

Ware liefde in Winter Wonderland.

Couple with backpacks hiking in snowy mountains enjoying mountain view in winter.

Afgelopen zomer hebben we allemaal onwijs kunnen genieten van het datingprogramma B&B Vol Liefde. En voor alle lovers van deze juicy content is er wéér goed nieuws. Het nieuwe programma Winter Vol Liefde gaat namelijk bijna van start!

Winter Vol Liefde

B&B Vol Liefde is én blijft een favoriet bij de Nederlandse kijkers. Helaas is het populaire programma alweer afgelopen en daarom is het tijd voor iets nieuws! Na het grote succes van de zomereditie kan het liefdesavontuur in de winter eigenlijk niet uitblijven. De makers van B&B Vol Liefde en Boer zoekt Vrouw hebben daarom een nieuw programma weten te maken: Winter Vol Liefde.

In Winter Vol Liefde worden single dutchies gevolgd die ons kikkerlandje hebben verlaten om hun dromen na te jagen in het buitenland. De kandidaten hoeven niet per se een B&B te hebben, maar zijn bijvoorbeeld aan de slag gegaan als ski-leraar, hebben een restaurant geopend of organiseren husky sledetochten in de winterse gebieden.

Kandidaten

Net als in B&B Vol Liefde zijn de kandidaten wél allemaal opzoek naar de ware liefde. In het eerste seizoen volgen we maar liefst vijf gloednieuwe deelnemers: Benjamin uit Zwitserland, Guido uit Lapland, Edith uit Oostenrijk, Marco uit Noorwegen en Saul uit Zwitserland. Ze wonen op de mooiste plekken van de wereld en genieten volop van hun heerlijke leven, die ze nu graag met iemand willen delen.

Benjamin

De 26-jarige Benjamin wordt iedere ochtend wakker met een prachtig uitzicht over de Zwitserse bergen. De jongste kandidaat woont op 2000 meter hoogte in een skigebied en begint zijn dag het liefst in de zon op de piste. Hij is avontuurlijk, spontaan, betrouwbaar en zorgzaam. Benjamin werkt in de horeca en is een absolute levensgenieter.

Guido

Guido is 43 jaar en woont in de prachtige natuur van Zweeds Lapland. Zijn jongensdroom is éindelijk uitgekomen sinds hij in het winterse gebied een eigen kampeerterrein runt en in de zomer verschillende activiteiten en tours organiseert, zoals bushcraften, hiken en kanoën. In de winter geeft de vrolijke, avontuurlijke en liefdevolle aanpakker les op een basisschool.

Edith

De 51-jarige Edith woont samen met haar zoon in het Oostenrijkse Tirol. In het winterse gebied verhuurt de eigenaresse appartementen en verkoopt ze glamping chalets. Ze is een harde werker en een echte aanpakker, maar ze geniet ook volop van het leven. Zo gaat ze in haar vrije tijd graag skiën, relaxen in de sauna, een hapje eten of naar de après-ski.

Marco

Marco is 55 jaar en woont in het betoverende Noorwegen. Hij is eigenaar van een boutique hotel met een schitterende tuin en kampvuurplaatsen waar je je lekker op kunt warmen. Hij geniet vooral van husky slee rijden, skiën, ijsbaden, sneeuwwandelen en de natuur in met zijn Landrover en daktent. Maar je maakt hem ook blij met kampvuurtjes, lokaal eten, een wijntje en een goed gesprek.

Saul

De 29-jarige Saul heeft een luxeleven in het prachtige Zwitserland. Vanuit zijn appartement heeft hij een schitterend uitzicht op de Matterhorn. Hij heeft een hechte band met zijn familie en heeft maar liefst vijf broers waarmee hij een makelaarsbedrijf runt.

Start nieuw seizoen

Het nieuwe programma Winter Vol Liefde gaat – natuurlijk – in de winter van start. Op 18 december kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen juicy content met hopelijk véél romantiek op RTL4.

Enne, nog meer goed nieuws. Je kunt je namelijk nu al aanmelden voor seizoen twee. Daarin maken we kennis met Adrienne uit Zwitserland, Jorik uit Oostenrijk, Judith uit Frankrijk en Mike uit Oostenrijk. Oeh la la!

Bron: Girlscene | Beeld: Adobe Stock