Babynieuws! Josje Huisman bevallen van zoontje

Het jongetje heeft een prachtige naam gekregen!

Beschuit met muisjes! Voormalig K3-ster Josje Huisman is namelijk trotse mama geworden van haar tweede kindje, een zoontje. Vanochtend deelden de zangeres en haar partner Leon een aantal lieve foto’s van kort na de bevalling.

Tweede kindje

Eerder dit jaar, op Moederdag, maakte Josje bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. “Er is een kindje op komst 😍❤️”, schreef ze toen enthousiast op Instagram.

Een paar weken later onthulde Josje ook het geslacht van haar kleine spruit. “Psst..It’s a boy💙☺️ We zitten (letterlijk) op een blauwe wolk”, liet ze weten. Afgelopen weekend was het eindelijk zover en is het jongetje ter wereld gekomen. Op Instagram plaatst Josje een aantal kiekjes en onthult ze de bijzondere naam van haar zoontje. “Dai Dai Saul Tanate. Geboren op 21 oktober 2023 om 14:35″, schrijft de trotse mama in de caption.

Grote broer

“Zo trots, verblijd en verwonderd zijn we van het hele proces, precies zoals we hoopten. We zijn weer lekker thuis aan het bijkomen. Kamari is een trotse broer die zijn broertje Dai Dai veel kusjes en aaitjes geeft (en auto’s). Liefs van ons”, aldus de ouders. Aahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leon Tanate [ ]™ (@leontanate)

Felicitaties

De ouders kunnen in ieder geval op genoeg felicitaties rekenen. “Gefeliciteerd met jullie wondertje, prachtig 💙”, schrijft Ellemieke Vermolen in de comments. En: “Proficiat❤️❤️❤️”, reageert Tatyana Beloy. Namens Grazia ook van harte gefeliciteerd!

We kennen Josje natuurlijk allemaal als de voormalig K3-zangeres, maar inmiddels leeft de blondine al een tijdje wat meer buiten de schijnwerpers. Nadat haar zangcarrière stopte in 2016, volgde ze de opleiding modist. Vorig jaar bekroonde ze de afronding van haar studie met het oprichten van een eigen hoedenmerk, Cornelia. Josje kreeg in 2018 al een zoontje met producer Cle Gyimah, maar sinds 2021 zijn zij uit elkaar.

Bron & Beeld: Instagram @josjecoos, NL Beeld

Laatste nieuws