Boy or girl? Josje Huisman onthult het geslacht van haar kindje

Awh!

Vorige maand maakte voormalig K3-zangeres Josje Huisman op Moederdag bekend dat ze opnieuw in verwachting is. Nu deelt ze een lieve foto met lover Leon Tanate, waarbij ze het geslacht bekend maakt. It’s a…

Boy

”Psst… It’s a boy💙☺️”, schrijft de zangeres bij een leuke Instagramfoto van het stel. ”We zitten (letterlijk) op een blauwe wolk😄.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josje Huisman (@josjecoos)

Onder de foto stromen de felicitaties en leuke reacties voor de mom and dad to be binnen. ”Zo leuk voor jullie 💙👶”, schrijft iemand. ”Gefeliciteerd 🥰🥰🥰” reageert een andere volger. ”Boys moms do it better 💙😎”, en ”Boys moms united 🙌😊❤️”, klinkt het verder.

Ander leven

We kennen Josje natuurlijk allemaal als de voormalig K3-zangeres, maar inmiddels leeft de blondine al een tijdje wat meer buiten de schijnwerpers. Nadat haar zangcarrière stopte in 2016, volgde ze de opleiding modist. Vorig jaar bekroonde ze de afronding van haar studie met het oprichten van een eigen hoedenmerk, Cornelia.

Tweede kindje

Josje kreeg in 2018 al een zoontje met producer Cle Gyimah, maar sinds 2021 zijn zij uit elkaar. Eerder vertelde de beauty in een interview met Het Laatste Nieuws dat ze het erg moeilijk vindt dat het niet werkt tussen hen. “Het is niet gegaan zoals ik had gehoopt of gewild”, zei ze toen. “Wanneer je een kind krijgt met iemand, heb je de intentie om samen te blijven. Het heeft tijd gekost om het een plekje te geven dat het dus anders is uitgepakt.”

Inmiddels is Josje al een tijdje supergelukkig met Leon, en die liefde wordt nu dus bekroond met een zoontje!

Bron: Instagram @josjecoos | Beeld: NL Beeld / _Patrick van Emst

Laatste nieuws