Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's dit weekend

Je hoeft je niet te vervelen.

MFW - Street Style

Weekend is here! En dus maken we plannen voor onze vrije dagen. Heb jij nog niks op de agenda staan, maar wil je wel wat leuks doen? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s voor dit weekend. Komen ze:

Bezoek Great American Circus

Zin in wat old school fun? Dan mag je het Great American Circus niet missen. Dit megaspektakel zet deze herfst zijn tent op in Hoofddorp en brengt een vleugje Las Vegas naar de polder. Hoogtepunt van de show is een groep acrobaten uit Oekraïne. En, heel belangrijk, geen dierenshows! Gaat dat zien!

Waar:

Paviljoenlaan

Hoofddorp

Wanneer:

Tot en met 29 oktober

Dineer bij Selva

Op de hoogste verdieping van designhotel nhow Amsterdam RAI vind je het gloednieuwe Latijns-Amerikaanse restaurant Selva. Naast het waanzinnige uitzicht dat je hier hebt, waan je je even in de tropen. Het restaurant is namelijk een ode aan het regenwoud en dat is te zien aan de inrichting en weelderige planten. Zorg dat je trek hebt, want het eten is buitensporig lekker. Ceviche, zeevruchten, gegrild vlees: dat wordt nog lastig kiezen. Plof daarna neer bij cocktailbar Sonora voor een after dinner cocktail. Dat wordt een topavond!

Waar

Europaboulevard 2b

Amsterdam

Wanneer

Elke dag geopend van 18.00 - 22.30 uur

Overnacht bij Hendrik Texel

Wil je er even tussenuit en lekker tot rust komen? Texel in de herfst is altijd een goed idee. Struinen over de uitgestrekte stranden of lekker wandelen in de prachtige natuur. En daarna wil je natuurlijk goed eten en overnachten in waanzinnig hotel met luxe bedden. Zoek niet verder: Prins Hendrik Texel, op steenworp afstand van de Waddenzee, is the place to be. Dit hotel heeft onlangs een restyling gehad, en dat zie je terug aan de kleurrijke luxe kamers met vogel-thema. Overigens is ook het restaurant en de keuken compleet vernieuwd, en van het menu alleen al gaan wij watertanden. Boeken maar!

Waar

Stuifweg 13

Texel

Dineer bij Vegitalian

Vegitalian had al twee vestigingen in Utrecht, maar sinds kort is er een derde bijgekomen in Amsterdam. Bij het restaurant kun je vegan en vegetarische Italiaanse gerechten eten in een fijne Mediterrane sfeer. Van zuurdesem sandwiches tot kleurrijke bowls en (glutenvrije) pasta’s en pizza’s. Delizioso!

Waar

Bilderdijkstraat, Amsterdam

Wanneer

Elke dag geopend vanaf 8.00 uur

Kijktips

Aangezien de zon ons dit weekend niet bepaald tegemoet lacht, is het ook wel heel lekker om gewoon thuis op de bank een film of serie te kijken. Vanaf 20 oktober staat het zevende seizoen van Élite op Netflix. Ook is de serie Poker Face op SkyShowtime een echte aanrader. Zin om even te griezelen? Op Prime staan diverse horror- en thrillerfilms die je helemaal in de Halloweenstemming brengen. Liever al in de kerststemming komen? De kerstfilms Almost Christmas en The Best Man Holiday staan nu ook op Prime. Veel kijkplezier!

Beeld: NL Beeld