Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maan en Karel delen lieve vakantiekiekjes van reis door Europa

Cute couple alert!

Maan en Karel zijn al ruim een jaar happy together en dat mag iedereen weten. De zangeres en Goldband-zanger hebben onlangs een tripje gemaakt door Europa en daarvan delen ze een serie leuke kiekjes op Instagram. Enne, de liefde spat ervan af!

Hoge torens

De afgelopen tijd hebben Maan en Karel genoten van een heerlijke vakantie in Europa. De twee hebben een aantal mooie steden bezocht en delen daarvan de hoogtepunten op the gram – en dan hebben we het over letterlijke hoogtepunten. "Iets met hoge torens en veel wind 💨", schrijft Maan bij de foto's.

We zien lieve foto's van het stel in steden als Parijs, Barcelona en Valencia. Ook zijn Maan en Karel naar Disneyland Parijs geweest, en naast alle citytrips hebben ze ook lekker op het strand gelegen, zo deelt de zangeres in haar stories. Zo te zien was het een geslaagde vakantie, want de twee zien er enorm happy uit!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Een jaar samen

Vorig jaar gingen de eerst rumours rond dat de twee artiesten met elkaar aan het daten zouden zijn. Niet veel later bevestigden ze deze geruchten en inmiddels zijn Maan en Karel alweer ruim een jaar samen. De vonk sloeg over in de studio. Hoewel ze hun liefdesleven in het begin nog erg privé hielden, laten ze tegenwoordig steeds meer zien. We like!  

Lieve reacties

Onder de vakantiekiekjes stromen de lieve reacties binnen voor het stel. Zo laat zangeres Bente een hartje achter en schrijft Rolf Sanchez "Vet!!". Nick Schilder kan het niet laten om een woordgrap te maken en reageert met: "Disney normaal zo’n mooi stel 😍". "Zo ontzettend schattig. Ik hoop dat jullie hebben genoten ♥️", laat een fan achter. "Wat heerlijk dit alles!!!! 😍 jaloers op Disney" en "Heel lief🥹", klinkt het verder.

Bron: Instagram @maan.de.st, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld