Wauw: Maan gaat voor een nieuwe look

Looking good!

Door de hitfilm Barbie kussen we de Barbiecore trend nog lang geen vaarwel. Van nagellak tot schoenen en van kleding tot haar: alles mag roze. Het lijkt erop dat Maan de Barbiecore trend ook heeft omarmd. Zo showt ze op Instagram dat ze haar lokken roze heeft geverfd.

Pink it is

Maan deelt op Instagram dat ze haar lokken in de roze verf heeft gezet. “Beetje geknutseld”, schrijft ze in de caption bij de foto. Op de foto is te zien dat Maans haar een roze ombre effect heeft met prachtige donkere en lichte tinten roze. Looking good!

Niet alleen wij, maar ook Maans volgers zijn fan van haar nieuwe look. “Hard! 🔥”, deelt rapper Snelle (ook wel bekend als Lars Bos). “Rockster ❤️‍🔥”, vindt Bente. “Pink hair shawty“, schrijft S10. En ook Monica Geuze, Meau en Roxy Dekker laten een lovende reactie achter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Roze Lokken

Door de Barbiecore trend wagen we ons massaal aan roze looks. Zo zijn er de afgelopen tijd diverse Barbiecore collecties uitgebracht, en hulden celebs als Anne Hathaway en Ariana DeBose zich massaal in zuurstokroze kleding. Ook actrices Florence Pugh en Bailee Madison zetten hun lokken onlangs in de roze verf. Wij zijn fan!

Beeld: NL Beeld / Harold Versteeg

Laatste nieuws