Cute: Maan en Karel samen op vakantie in Marokko

De lovebirds zijn nog steeds happily in love.

Lees ook

Zangeres Maan en haar vriend – en tevens zanger van Goldband – Karel zitten zo te zien nog steeds op cloud nine. De twee tortelduifjes zijn namelijk samen op een romantische vakantie naar Marokko. Enne, de prachtige kiekjes liegen er zeker niet om en laten duidelijk zien hoe gelukkig de twee met elkaar zijn. Ahw!

Relatie

De lovebirds steken het al heel lang niet meer onder stoelen of banken dat ze erg gelukkig zijn met elkaar. Vorig jaar zomer gingen er nog geruchten dat de twee aan het daten zouden zijn, maar sinds Karel opbiechtte ‘verliefd’ te zijn op de knappe brunette zagen we ze steeds vaker samen. De twee zijn zelfs samen de studio ingedoken om de muziekwereld te veroveren met de hit Stiekem.

De twee hebben dus beiden een erg succesvol jaar achter de rug. Zo heeft Maan nog niet zo heel lang geleden twintig shows achter elkaar gedaan en is ze een vast gezicht bij de Vrienden van Amstel LIVE. Karel is net als zijn vriendin erg veel bezig met optreden, waardoor een kleine get away nog helemaal niet zo gek is voor de twee. Marokko it is!

Luchtballonvaart

Op het Instagram-account van Karel kunnen we genieten van wat prachtige kiekjes van de twee in Marokko. Zo kunnen we zien dat de twee onder meer een superromantische luchtballonvaart hebben gedaan. Wauw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Karel (@karelgerlach)

Ook Goldband-leden Boaz Kok en Milo Driessen zijn enthousiast over de relatie van de twee. Zo lieten ze in de periode dat de relatie tussen Maan en Karel nog ‘geruchten’ waren al weten het erg leuk te vinden. “Ze zijn fucking leuk samen”, aldus Milo. Boaz sloot zich daar volmondig bij aan. “Ze gaan trouwen en kinderen maken.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook