Jill Goede doet boekje open over kinderwens met Leroy

'Ik zou ook heel graag iets van mijn eigen vlees en bloed willen als ik dit zo zie'

Jill Goede en lover Leroy leerden elkaar kennen bij Big Brother en zijn nog steeds heel gelukkig samen. Leroy heeft al een kindje uit een vorige relatie, die nu bij hen woont. Maar heeft Jill eigenlijk ook een kinderwens? In de nieuwste video van Nick Eshuis geeft de realityster daar antwoord op.

Samenwonen

Sinds kort wonen Jill en Leroy samen. Ze wonen daar echter niet met z’n tweeën, maar met z’n drieën. Want ook het 6-jarige dochtertje van Leroy is part of the family. Hoewel het voor sommige mensen misschien een afknapper is, was dat bij Jill niet het geval. “Ik hou super veel van haar”, zegt de Echte Meisjes in de Jungle-ster tijdens de Mac Date met Nick Eshuis. Ze vindt de vader-dochter band dan ook heel bijzonder. “Leroy en zijn dochtertje, dat is zo mooi om te zien die liefde. Ik hou ook heel veel van haar, dat is een ding wat zeker is.”

Kinderwens

Natuurlijk polst Nick ook even bij Jill of ze zelf een kinderwens heeft – en dat is zeker het geval. Helemaal nu er al een klein meisje in huis woont en ze de band tussen haar en Leroy dagelijks ziet. “Ik zou ook heel graag iets van mijn eigen vlees en bloed willen als ik dit zo zie”, zegt ze. “Ze woont bij ons, dus dag en nacht ben je met haar en dan denk je, ik zou dit ook heel graag zelf willen.”

Nog niet

We hoeven echter nog niet op korte termijn een zwangerschapsaankondiging te verwachten van Jill. “Als het komt dan komt het, maar ik slik nog gewoon de pil”, vertelt ze in de video. “Voorlopig nog even niet”, stelt ze als de presentator vraagt wanneer ze kinderen wil. Duidelijk!

Bron: YouTube Nick Eshuis, Fem Fem | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws