Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Pommeline is klaar met bodyshamers en bijt van zich af

Pom is er klaar mee.

Pommeline Tillière heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze hier en daar wat aan zichzelf heeft laten doen. En hoewel ze van veel dingen 'geen spijt' heeft, heeft ze recent haar lipfillers nog laten verwijderen. Maar ook al krijgt de blondine vaak genoeg complimentjes over haar uiterlijk, hebben bodyshamers het inmiddels ook op haar gemunt. En daar is de Belgische schone klaar mee, zo deelt ze op haar Instagram-account.

Nare reacties

Pommeline heeft in de jaren na haar televisiedebuten aardig wat achterban opgebouwd. Zo heeft ze maar liefst 360.000 volgers die haar (bijna) allemaal steunen. Helaas zitten daar ook een aantal trolls bij. Zo kreeg ze afgelopen week een aantal nare reacties over haar uiterlijk. Woorden als 'zwabbervet' en 'kotsen' werden haar voorgeschoteld, zo deelt ze op haar Instagram-stories.

"Ik snap echt de 'taal' niemeer van de jeugd tegenwoordig, gaan die niet naar school of? ☠️ #elkezijnegoeiemorgen", zo schrijft ze bij een screenshot van een DM-gesprek met een bodyshamer.

DM-gesprek

Als we naar het DM-gesprek kijken zien we dat iemand het gesprek begint met "Kmoe kotsen", gevolgd door een paar onduidelijke woorden. "Aja😂", reageert Pommeline erop. "Ee ja... Nie iedereen is te vinden voor vieze cellulitis zwabbervet bedekt met tattoos", reageert de ander dan. Pommeline is hier echter niet van gediend en reageert dan ook op het bericht. "Amai zelf gevonden? 🤭 en jij steekt uzelf weg achter een vals profiel? Da getuigd ook wel van geen zelfvertrouwen dan🙌allee geniet van je dag xx zwabbervetje" Ha! Goede comeback, Pom.

Toch wil ze haar stories met een positieve noot afsluiten en vervolgt dit met een foto van haarzelf waarin ze een hartjesteken maakt met haar handen. "Aan al men (goedaardige) volgertjes, bedankt altijd voor de steun! Dikke so naar jullie! Love love love ❤️❤️❤️"

Bron: Love Reality, Instagram | Beeld: NL beeld, Instagram