Pommeline laat nieuwe tattoo in gezicht zetten: ‘Ik heb dus iets gedaan’

Wauw!

Dat Pommeline Tilliere dol is op tatoeages is niets nieuws. De blondine verscheen een paar jaar geleden in Temptation Island al met een heleboel tattoos en heeft zelfs een eigen tattooshop. Onlangs ging Pommeline zelf weer op de stoel liggen bij een tatoeëerder en liet ze een nieuw plaatje zetten op – jawel – haar gezicht!

Face tattoo

Pommeline plaatste eerder deze week een foto op Instagram om haar nieuwste tattoo aan haar volgers te showen. “So I did a thing…✨”, schrijft ze in de caption. Ze heeft twee kleine sterretjes laten zetten net onder haar oog.

Onder de foto klinken gemengde reacties over de tattoo. Zo zijn er volgers die het Pommeline heel mooi vinden staan, maar zijn er ook mensen die het zonde vinden. “A slayyyy thing 😍🔥”, reageert iemand. Een ander schrijft: “Neeeee 😢”.

Kritiek

Pommeline trekt zich overigens niks aan van alle negatieve comments. In haar Stories leert ze haar haters namelijk even een lesje. Iemand had naar namelijk ‘keurboek’ genoemd, maar schreef dit verkeerd. “Volgens mij bedoel je kleurboek met de L, ‘van lozer’, met je fake profiel. Maar no hard feelings he”, aldus Pommeline.

De beauty deed een paar jaar geleden twee keer mee aan Temptation Island. Een keer als verleidster en een keer als koppel met Fabrizio. Zij en Fabrizio gingen toen uit elkaar. Inmiddels is de blondine alweer een tijdje gelukkig in de liefde en heeft ze een relatie met Cirio Wassenhove. Hij reageert tevens ook onder het tattoo-kiekje van Pommeline met een hartje. Aahw!

Bron: Love & Reality | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws