Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Pommeline laat lipfillers verwijderen

De realityster gaat voor een meer natuurlijke look.

We kennen Pommeline natuurlijk van haar deelname aan Temptation Island. De blondine heeft maar liefst twee keer meegedaan aan de realityserie. De eerste keer stapte ze de villa binnen als verleidster, waarna ze een paar jaar later meedeed aan Temptation Island VIPS. Hier ging ze, als koppel met voormalig verleider Fabrizio, de ultieme relatietest aan.

Natuurlijke look

Een spuitje hier, een spuitje daar: Temptations Pommeline heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze aan zichzelf heeft laat sleutelen. Hoewel de realityster daar in het begin nog tevreden mee was, komt ze daar nu op terug. Ze is klaar met haar lipfillers en wil ze graag laten oplossen. "Door de jaren heen is mijn lipfiller (gedaan door andere artsen) omhoog gaan zitten, waardoor mijn lip heel fel omhoog kwam. Ik heb ervoor gekozen om ze op te laten lossen, om een meer natuurlijke look te hebben...", schrijft de blondine op Instagram. "Het oplossen zelf brandt wel op het moment zelf, maar daarna is dat weer helemaal weg. Ben heel benieuwd naar het resultaat. Keep you up to date."

Negatieve reacties

De lippen van Pommeline zorgden destijds voor flink wat negatieve reacties. Hoewel de realityster regelmatig wordt overladen met complimenten, kreeg ze ook kritiek over zich heen. Haar nieuwe lippen vielen namelijk niet bij iedereen in de smaak. "Vind je je lippen nu niet wat 'te'?" en "Ik herkende je bijna niet", klonken de reacties over haar fuller lips.

Cosmetische ingrepen

Het is echter niet de eerste keer dat Pommeline spijt heeft van haar cosmetische ingrepen. De realityster had zichzelf namelijk een nieuwe neus aan laten meten, nadat ze een bepaalde filter op haar telefoon had gebruikt. "Ik zag die filter en dacht: zo smal wil ik mijn neus. Ik heb die filter achteraf ook aan de chirurg laten zien. Als die filters niet zouden bestaan, had ik nooit geweten hoe mijn neus er zo smal uit zou zien."

Bron: Grazia archief, Love Reality | Beeld: NL Beeld