Cuteness overload: kinderen Bibi Breijman en Waylon herenigd

'Ze hadden elkaar 3 dagen niet gezien'

Bibi Breijman en dochtertje Teddy zijn er een paar dagen tussenuit geweest voor een echte girlstrip. Bij terugkomst worden ze ontvangen door Waylon en zoontje Chester, zo deelt Bibi op Instagram. Maarre, het zijn vooral de kinderen die elkaar enorm gemist hebben!

Herenigd

Bibi en Teddy zijn een paar dagen naar Spanje geweest voor een korte vakantie met z’n tweetjes. Bij terugkomst in Nederland staan Waylon en Chester op de twee te wachten voor een gezinshereniging. Maarre, het zijn vooral broer en zus die elkaar in de armen vliegen. Op Instagram deelt Bibi de beelden. “Ze hadden elkaar 3 dagen niet gezien ❤️‍🔥🦦”, schrijft ze erbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BIBI (@bibibreijman)

“Zijn jullie blij dat jullie elkaar zien?” vraagt Bibi terwijl de kindjes elkaar in de armen vliegen. “Hij wil dat je hem optilt, wat schattig”, zegt ze tegen haar dochtertje. “Ah, lieverd. Heb je Ted zo gemist?” Te cute! De kleine Teddy laat vervolgens aan haar broertje weten: “We hebben jou het meeste gemist”. Waarop Waylon roept: “Hey, hallo!” Ha!

Lieve reacties

Volgers van Bibi smelten, net als wij, weg bij het schattige filmpje. “Wat een heerlijke overdaad aan liefde! Dan start je leven heel rijk ❤️”, reageert een volger. “Ahhhh, wat ontroerend lief😢!!” zegt een ander. “Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh 😍❤️”, “Zo lief❤️daar word je toch blij van❤️” en “Super schattig!!” klinkt het verder in de comments.

Bron: Instagram @bibibreijman, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws