Waylon en Bibi genieten van quality time in Italië

Aan de leuke kiekjes te zien, lijken de twee het prima naar hun zin te hebben met elkaar!

Hoewel Waylon vorig jaar nog in opspraak kwam na te hebben toegegeven vreemd te zijn gegaan tijdens de tweede zwangerschap van Bibi Breijman, lijken de twee elkaar weer helemaal gevonden te hebben. De twee tortelduifjes hebben daarom besloten om er even met elkaar op uit te gaan. En waar kan dat beter dan in Italië?

Relatiestatus

Vorige maand schoof Waylon nog aan bij het tv-programma Khalid & Sophie, om te praten over de muzikale erfenis van André Hazes. Maar ook zijn relatiestatus kwam ter sprake. Presentatrice Sophie vroeg Waylon dan ook of hij iets van zichzelf herkent in de overleden zanger. “Ehm. Nou ja, misschien het zoeken. Dat dat wel iets is wat je begrijpt. Het jezelf willen pijnigen daarmee ook. Iets destructiefs, dat herken ik ook wel”, zegt hij.

Zijn eigen situatie is op dit moment gelukkig goed, legt hij uit. “Ik heb het geluk dat ik een geweldige gezinssituatie heb waarin ik dat allemaal niet meer hoef te doen.” Bibi en Waylon hebben namelijk twee kindjes samen. Dochtertje Teddy en zoontje Chester.

Leuke kiekjes

En dat Waylon en Bibi elkaar weer helemaal hebben gevonden, blijkt maar weer met hun tripje naar Italië. Zo deelde Bibi vandaag een hele reeks foto’s van zichzelf, de omgeving en met haar lover. “Je kan hier de hele dag naar het plafond staren en nog een mooi weekend hebben ❤️💚”, schrijft ze bij het bericht. En aan de leuke kiekjes te zien, lijken de twee het prima naar hun zin te hebben met elkaar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BIBI BREIJMAN (@bibibreijman)

Reacties

In de comments stromen de lieve reacties van vrienden, familie en fans binnen. Zo reageert het broertje van Bibi, Bas Knoester, met: “Knap stel.” Iemand anders schrijft: “Fijn om jullie weer samen te zien.” Anderen reageren met: “Wat een prachtig stel zijn jullie❤️”, “Geniet lekker samen😍❤️”, en “Wauw! Dat heet genieten, jullie stralen😍❤️.” Enne, we totally agree!

Bron: Instagram @bibibreijman | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws