Loiza Lamers stelt theatershows uit: ‘Heb iets meer tijd nodig’

We moeten nog even geduld hebben.

In juni deelde Loiza Lamers het heuglijke nieuws dat ze het theater in gaat met haar eigen shows. De afgelopen maanden werden er dan ook allerlei voorbereidingen getroffen om de shows te perfectioneren. Toch is Loiza nog niet helemaal tevreden en schrijft ze vandaag op Instagram dat ze haar shows iets moet uitstellen.

Uitstel

Een paar maanden geleden maakte Loiza bekend dat ze haar eigen theatershow krijgt. De shows stonden oorspronkelijk voor oktober gepland, maar die data komen toch te vroeg voor Loiza en haar team. “In oktober zou ik gaan starten met mijn eerste shows van de voorstelling PUUR Loiza. Samen met mijn creatieve team hebben we helaas moeten besluiten om deze voorstelling voor nu even uit te stellen naar volgend jaar”, schrijft Loiza vanmiddag in haar Instagram Stories.

Ze stelt haar volgers gerust dat de shows er echt wel gaan komen, maar dat het iets langer gaat duren. “Ik beloof jullie: van uitstel komt geen afstel.”

Perfectioneren

De presentatrice was naar eigen zeggen nog niet helemaal tevreden en wilde graag nog wat dingen perfectioneren. “Ik heb iets meer tijd nodig om het helemaal perfect te maken zoals ik het voor ogen heb”, legt ze uit. “Ik kan niet wachten om jullie te mogen ontvangen en te spreken en er samen mooie avonden van te gaan maken.” Iedereen die al een kaartje heeft gekocht krijgt bericht van het theater.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws