Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Loiza Lamers deelt groot nieuws: ‘Kan het zelf nog niet geloven’

Een nieuw avontuur voor het model!

Loiza Lamers heeft groot nieuws gedeeld op Instagram. Naast een carrière als topmodel, een eigen docu en presentatrice van Holland's Next Top Model, kan het multitalent namelijk opnieuw iets aan haar cv toevoegen. Ze gaat het theater in met haar eigen show!

Eigen show

"Ik kan het zelf nog niet geloven maar het is toch ECHT WAAR!" deelt Loiza enthousiast op Instagram. "Vanaf dit najaar zal ik de theaters in gaan met mijn eigen show PUUR LOIZA." Wat we precies kunnen verwachten? "Startend met de eerste 4 shows van de tour zal het een gezellige avond worden vol mooie gesprekken met elkaar, openheid en een lach", verklapt Loiza. Hoe leuk!

Spannend

"Ik vind dit mega spannend, en voel me een klein kind die voor het eerst naar school gaat, maar wat heb ik hier zin in ❤️", aldus het model. Er staan vier shows op de agenda van Loiza, in Nieuwegein, Zwolle, Hoofddorp en Waalwijk. De exacte speeldagen zijn:

  • 14 oktober- De Kom Nieuwegein
  • 18 oktober- Theater Odeon Zwolle
  • 26 oktober- Theater C. Hoofddorp
  • 31 oktober- Theater De Leest Waalwijk

Andere steden

Uit de reacties onder de post blijkt dat dit pas het begin is voor de theatercarrière van Loiza. "Kom je niet bij ons in de buurt?" vraagt een volger. Waar op de presentatrice reageert: "Wie weet in 2024❤️ die agenda delen we later 😍". Oeeeh! Heel veel succes, Loiza!

Bron: Instagram @loizalamers | Beeld: NL Beeld