Oeh! Zeeman verkoopt te leuke teddy items

Rennen naar de winkel!

Nu de herfst officieel is begonnen verlangen we naar lekkere zachte stoffen om de koude dagen mee door te komen. Zeeman speelt uitstekend op het seizoen in en komt nu met een té leuke teddy collectie. En ja hoor, die collectie heeft TikTok alweer bereikt.

Trendy items

Zeeman weet ons altijd te verrassen met de leukste items op modegebied. Zo wilde iedereen de luxe collectie nachtkleding hebben en ook het trendy jasje van de winkelketen ging viraal. Ook dit keer wordt het weer rennen naar de winkel, want Zeeman komt met hele leuke items van teddy stof!

Teddy

TikTok-ster Charlotte is naar de winkel geweest en heeft een geweldig gilet van teddy stof kunnen bemachtigen. “Run, don’t walk naar de Zeeman”, schrijft ze er bij in de video. Ook heeft Charlotte leuke sloffen in teddy stof gescoord.  Zeeman bewijst opnieuw dat je niet veel geld hoeft uit te geven om trends op de voet te volgen. Het gilet kost namelijk maar negen euro en de sloffen scoor je al voor zes euro.

@charlottekroese Hele goedkope parels 😱🐏🤍 #parels #zeeman #rundontwalk #teddy #fallfashion #fallitems #zeemannederland #fypシ #viral #foryoupage #fashion #teddyitems #sloffen #rennennaardewinkel ♬ Dance The Night (From Barbie The Album) – Dua Lipa

Wij wierpen een snelle blik op de site van de Zeeman en de teddy sloffen zijn er ook nog in de kleur roze. We love it! Dat wordt rennen naar de winkel!

Bron: Fem Fem | Beeld: NL Beeld, TikTok

Laatste nieuws