Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je hebben: Zeeman komt opnieuw met betaalbaar pak

Stijlvol én betaalbaar.

Hoewel we nu nog kunnen genieten van een aangenaam temperatuurtje, is het herfstseizoen in aantocht. En dat betekent dat het weer tijd is voor onze favoriete warme knits, mooie lange jassen en hoge laarzen. Zeeman speelt daar op in en lanceert vandaag een nieuw damespak. Zo ben je helemaal on trend, maar wel voor een fijn prijsje!

Fabulous damespak

Zeeman weet ons altijd te verrassen met de leukste items op modegebied. Zo wilde iedereen de luxe collectie nachtkleding hebben en ook het trendy jasje van de winkelketen ging viraal. Ook dit keer wordt het weer rennen naar de winkel, want Zeeman komt met een nieuw fashionabele outfit!

Na het succes van het hemelsblauwe damespak dit voorjaar, lanceert de winkelketen opnieuw een fabulous pak. Dit keer ben je helemaal ready voor de herfst en de winter, want het pak is gemaakt van materiaal dat je warm houdt. Ideaal voor de koukleumen!

Casual én elegant

Je kunt het stijlvolle damespak perfect combineren met andere items in je garderobe. Of je nu voor een casual look gaat of netjes naar je werk wilt gaan, met dit pak kan je alle kanten op! Combineer de blazer en de lange straight-leg broek met een T-shirt en sneakers voor een casual outfit. Of draag het pak met een mooie knit en loafers voor een elegante look.

Het pak is in twee kleuren verkrijgbaar. Zo kun je je van top tot teen in dé trendkleur van dit najaar (olijfgroen) steken, of kun je kiezen voor tijdloos zwart.

Zeeman Zeeman Zeeman Zeeman Zeeman

Beeld: Zeeman

Betaalbaar

Zeeman bewijst opnieuw dat je niet veel geld hoeft uit te geven om trends op de voet te volgen. Het damespak bestaat uit een blazer (€24,99) en een broek (€14,99) en is verkrijgbaar van maat 36 tot en met 48. Ben je al fan? Vanaf vandaag kun je de items scoren in de winkel of online bestellen via de website van Zeeman. Get it before it's gone!

Bron: Zeeman | Beeld: Adobe Stock