Wait, what? Deze schurk uit Game of Thrones speelt ineens in Sex Education

Heb jij hem al gespot?

Het vierde seizoen van Sex Education staat sinds vorige week op Netflix en wij zijn sindsdien volop aan het bingen. Heb jij het vierde seizoen ook in één ruk uitgekeken en is jou in de laatste afleveringen ook iets opgevallen? Dat kan kloppen, want een bekende acteur maakte namelijk een cameo.

Nieuwe acteurs

In het vierde seizoen van Sex Education maakten een hoop nieuwe acteurs een appearance. De leerlingen van Moordale gingen namelijk naar een nieuwe school en dat betekent natuurlijk ook nieuwe leerlingen. Maar wist je dat er in het nieuwe seizoen een bekende acteur te zien is? En nee, hij speelt toevallig geen leerling.

Oude bekende

Niemand minder dan Jack Gleeson is namelijk in het vierde seizoen van Sex Education te zien. Je kunt hem ook wel kennen als dé schurk uit Game of Thrones, Joffrey. In Sex Education heeft hij overigens een onschuldigere rol. Hij speelt namelijk de rare vriend van de broer van Maeve, Dodgy Mo, en is maar in een paar afleveringen te zien.

Het is al even geleden sinds we Jack voor het laatst op de buis hebben kunnen zien. Hij had namelijk een pauze van acteren genomen vanwege de doodsbedreigingen aan zijn adres. Fans konden namelijk maar moeilijk onderscheid maken tussen Jack en zijn personage Joffrey uit GOT. Tijdens een bezoek aan University College Dublin gaf de acteur aan dat hij sinds Game of Thrones acteren minder leuk is gaan vinden. “Ik denk niet dat dit iets met de serie zelf te maken had. Acteren was mijn grote passie, en toen werd het opeens professioneel. Daardoor ervaar je meer druk en werd het vanzelf wat minder leuk.”

Reacties

Gelukkig ziet Jack er in SE een stuk anders uit en daarom hadden veel fans hem in eerste instantie niet eens herkend. “Ik zag deze cameo niet aankomen”, schrijven talloze fans op Twitter.

Jack heeft in Sex Education ineens lange bruine lokken en een snor, terwijl hij in GOT lichtblond haar had en weinig gezichtsbeharing. Aha!

Bron: Serietotaal, RTL Boulevard | Sex Education (Netflix, Tudum)

Laatste nieuws