Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: slecht nieuws voor fans van Sex Education

Gelukkig is er ook goed nieuws.

Sex Education Season 3

Er werd al even over gespeculeerd, maar zojuist heeft Netflix bevestigd dat het vierde seizoen van Sex Education de laatste is in de reeks. Gelukkig deelt de streamingdienst ook goed nieuws. We hoeven namelijk niet lang meer te wachten voor we het vierde seizoen kunnen bingen.

Seizoen vier

Binnenkort zullen we dan toch echt afscheid moeten nemen van de studenten van Moordale. Maar voor het zover is, kunnen we eerst nog seizoen vier bingen. Netflix deelt op Instagram dat het vierde seizoen van de serie in september te zien is. "21 september is het zover", belooft de streamingdienst. Hoewel dit het laatste seizoen is, belooft Netflix dat het er eentje wordt voor in de boeken. Zo stelt Netflix dat het een seizoen vol liefde, humor, tranen, vriendschap en nieuwe (en oude) relaties wordt. Sounds good!

Verhaallijn

Seizoen vier gaat verder waar het derde eindigde. Na de sluiting van Moordale Secondary moeten alle studenten wennen aan hun nieuwe school: Cavendish Sixth Form College. Otis (Asa Butterfield) is ontzettend nerveus over het opzetten van een nieuwe kliniek en Eric (Ncuti Gatwa) maakt zich zorgen dat hij opnieuw de loser van de school wordt. Ondertussen probeert Aimee (Aimee-Lou Wood) nieuwe dingen uit, en studeert Maeve (Emma Mackey) in de VS. Ondertussen mist Otis Maeve enorm en probeert hij eraan te wennen dat hij niet langer het enige kind is thuis. Dat belooft veel goeds.

Sex Education seizoen vier staat vanaf 21 september op Netflix. Wij omcirkelen deze datum alvast in onze agenda!

Bron en beeld: Netflix (Sam Taylor)