Netflix deelt eerste beelden Sex Education seizoen 4

We can't wait!

Het is alweer een tijdje geleden sinds we konden genieten van het derde seizoen van de Netflix-serie Sex Education. We kunnen ons ein-de-lijk gaan opmaken voor het vierde seizoen, want Netflix heeft de eerste beelden gedeeld van Otis en zijn vrienden.

Het verhaal

Seizoen vier gaat verder waar het derde eindigde. Na de sluiting van Moordale Secondary moeten alle studenten wennen aan hun nieuwe school: Cavendish Sixth Form College. Otis (Asa Butterfield) is ontzettend nerveus over het opzetten van een nieuwe kliniek en Eric (Ncuti Gatwa) maakt zich zorgen dat hij opnieuw de loser van de school wordt. Ondertussen probeert Aimee (Aimee-Lou Wood) nieuwe dingen uit, en studeert Maeve (Emma Mackey) in de VS. Ondertussen mist Otis Maeve enorm en probeert hij eraan te wennen dat hij niet langer het enige kind is thuis. Dat belooft veel goeds.

Laatste seizoen

“We zijn ongelofelijk trots op Sex Education en voelen ons dankbaar voor onze briljante schrijvers, cast en crew die zoveel passie stoppen in het maken van elke aflevering”, laat creator, hoofdschrijver en uitvoerend producent Laurie Nunn weten. “Ze hebben hard gewerkt om het laatste seizoen voor jullie te maken en we kunnen niet wachten om deze met jullie te delen.”

Lang hoeven we niet meer te wachten op het laatste seizoen, want Sex Education seizoen 4 staat vanaf 21 september op Netflix. Wij omcirkelen deze datum alvast in onze agenda!

Bron: RTL Nieuws, Netflix | Beeld: Netflix

Laatste nieuws