Meiden! Lotte van Eijk deelt belangrijke les voor alle vrouwen

'Meid, jij bent ook maar één meid'

We kennen Lotte van Eijk natuurlijk allemaal van haar geweldige en hilarische video’s die ze geregeld deelt op Instagram. Ook nu deelt ze weer een rakende video, waarin ze stelt dat we als meiden niet alles perfect hoeven te doen, dat we niet geen fouten kunnen maken en alles al moeten weten. We zijn immers maar één meid.

‘Jij bent ook maar één meid’

Op Instagram deelt Lotte weer video waarin ze een mededeling doet aan alle meiden. In de video vertelt ze wat ze tegenwoordig altijd tegen zichzelf zegt. “Jij bent ook maar één meid. En één meid kan maar zoveel. Want ik probeer altijd te doen alsof ik twintig meiden in een ben, maar dat is niet zo. We moeten allemaal kappen met dat verwachten van onszelf. Wel zijn allemaal maar één meid”, vertelt ze.

Een lifestyle

“Meiden is een lifestyle. We zijn allemaal maar meiden die proberen te overleven in deze wereld. Maar we moeten ons herinneren dat we allemaal maar één meid zijn. En één meid kan niet alles perfect doen, en één meid kan niet geen fouten maken en alles al weten”, stelt ze. “Dus schat. De volgende keer als je er even doorheen zit, en het leven is te veel en het is allemaal even helemaal herres, even helemaal pleuris zooitje. Dan zeg je tegen je eigen: meid, jij bent ook maar één meid”, aldus Lotte.

“En weet je wat die ene meid vooral lekker moet doen? Genieten van het leven en doen waar zij zin in heeft. Dat moet die meid doen.” You go girl!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LOTTE VAN EIJK (@lovaeij)

Hot Girl Fat Summer

De meid zit niet stil. Want naast haar populaire Instagramvideo’s, heeft Lotte vorig jaar een spiksplinternieuwe Lovaeij’s SS22-collectie gelanceerd. Het kledingmerk stond in het teken van Hot Fat Girl Summer en is te omschrijven als kleurrijk en sexy. Met deze collectie wil Lotte elk lichaam laten schitteren, zonder rondingen te verhullen. Van korte rokjes tot crop tops en van figure hugging-jurken tot mesh musthaves. We like!

Bron: Instagram @lovaeij | Beeld: Bete van Meeuwen

Laatste nieuws