Zien: de gloednieuwe SS22-collectie van Lotte van Eijk

Meiden! Tijd om je garderobe uit te breiden. 

Lotte van Eijk staat niet alleen bekend om haar fantastische Instagramvideo’s, maar ze is ook de oprichter van het kledingmerk Lovaeij. Vandaag lanceert ze dan ook haar spiksplinternieuwe Lovaeij’s SS22-collectie die in het teken staat van Hot Fat Girl Summer. Wij hebben daarom een aantal prachtige looks op een rijtje gezet.

Missie

Opgroeiend als dik meisje was het voor Lotte niet altijd makkelijk om mooie én passende kleding te vinden. Dat ze niet dezelfde kleding kon dragen als leeftijdsgenoten voelde oneerlijk en voedde een sterke drive om een verschil te maken voor iedereen die niet aan de beauty standards voldoet. Lotte ging dan ook al op jonge leeftijd aan de slag met het ontwerpen van haar eigen designs. Ook hoopte ze dat ze haar droom om een eigen kledinglijn te lanceren ooit kon verwezenlijken.

Tijdens de lockdown zat Lotte zeker niet stil en werd de kledinglijn Lovaeij geboren. En vandaag lanceert Lotte haar derde hebberigmakende collectie.

Hot Fat Girl Summer

De nieuwste collectie die helemaal in het teken staat van Hot Fat Girl Summer is te omschrijven als kleurrijk en sexy. Met deze collectie wil Lotte elk lichaam laten schitteren, zonder rondingen te verhullen. Van korte rokjes tot crop tops en van figure hugging-jurken tot mesh musthaves. Bekijk hieronder een aantal prachtige looks:

De gehele collectie is hier verkrijgbaar vanaf vandaag 12.00 uur.

Kledingmerk Lovaeij is te omschrijven als brutaal, krachtig en sexy. En biedt kleding voor iedereen, ongeacht je maat, kleur of genderidentiteit. Wij zijn fan!

Beeld: Bete van Meeuwen

Laatste nieuws