Khloé Kardashian deelt zichtbare schade in gezicht na huidkanker

Heftig!

Vorig jaar werd er een melanoom ontdekt in het gezicht van Khloé Kardashian. De tumor werd uit haar gezicht verwijderd en de Kardashian-telg kwam met de schrik vrij. Toch heeft ze nog altijd zichtbare schade in haar gezicht door de huidkanker. Op Instagram laat Khloé de ‘deuk’ zien die de tumor heeft veroorzaakt.

Melanoom ontdekt

Een jaar geleden verscheen Khloé met verband op haar gezicht in The Kardashians, waarna ze veel vragen op haar Instagram kreeg over wat er nou precies aan de hand was. Ze vertelde dat ze een ‘bultje’ op haar wang had ontdekt en dat deze niet vanzelf wegging. “Na zeven maanden besloot ik een biopsie te laten doen, want het bleef zitten.”

Deuk in wang

Ze ging langs bij haar vaste dermatoloog die huidkanker vermoedde. Omdat het volgens de dokter vrij zeldzaam zou zijn voor haar leeftijd, werd er een tweede biopsie gedaan. Haar nachtmerrie werd werkelijkheid: het was wel degelijk een tumor. “Ik kreeg te horen dat ik direct geopereerd moest worden om de tumor te laten verwijderen uit mijn gezicht”, legt ze uit. “Ik ben zo dankbaar dat ze alles weg hebben kunnen halen; het ziet er helemaal schoon uit.” De tumor is dus weg, maar Khloé heeft er wel een deuk op nagehouden.

Op Instagram plaatst ze een foto van de deuk in haar wang en geeft ze daarbij uitleg. “Voor degenen die het niet weten, ik heb huidkanker in mijn gezicht gehad”, schrijft Khloé. “We hebben een tumor uit mijn wang moeten verwijderen, ik bleef zitten met een inkeping. Ik klaag zeker niet, want ik heb liever een inkeping dan melanoom.”

Op dit moment laat ze de deuk opvullen en hoopt ze dat deze op den duur helemaal verdwijnt.

Tot slot wil Khloé haar volgers ook waarschuwen voor een gevaarlijk plekje en roept ze op om meteen naar de dokter te gaan als je iets verdachts bij jezelf of een ander merkt. “Een check kan je leven redden”, schrijft ze.

Bron: Happy in Shape, NSMBL | Beeld: Instagram @khloekardashian, NL Beeld

Laatste nieuws