Naam zoontje Khloé Kardashian na tien maanden onthuld

De naam begint – zoals verwacht – met de letter T.

Sinds ze vorig jaar in augustus moeder werd van haar tweede kindje, heeft Khloé Kardashian er alles aan gedaan om haar zoontje zoveel mogelijk af te schermen van alle media. Zo deelde ze bijvoorbeeld zijn naam niet, tot nu, want we weten inmiddels hoe de jongste telg van Khloé heet.

Relatie met Tristan

Het zoontje van Khloé Kardashian en Tristan Thompson is afgelopen augustus geboren. Het kindje is verwerkt via een draagmoeder en de kersverse ouders hebben de zwangerschap in die periode goed verborgen gehouden. Dat er nog een tweede kindje op komst was, kwam als een grote shockDe baby werd namelijk vorig jaar in december verwerkt. Een paar dagen voordat Khloé erachter kwam dat Tristan een baby verwachtte met een andere vrouw…

Zoontje

Khloé heeft haar jongste telg dus zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers weten te houden, en we wisten zelfs de naam van de kleine spruit nog niet. Tot nu, want volgens The US Sun is de naam van haar zoontje eindelijk bekend. “Khloé wilde een naam die nogal ongebruikelijk, maar niet te opvallend was. Ook moest de naam passen in het T-thema”, liet een bron weten aan de Amerikaanse krant.

Oké, een naam met de letter T dus. Maar de Kardashians zouden de Kardashians niet zijn, om er ook nog een tweede naam aan te plakken. Het jongetje heet…. Tatum Robert! “De vraag was of het ‘Tatum Robert’ moest zijn of ‘Robert Tatum’. Sommigen neigden meer naar Robert, omdat het haar vader én haar broer Rob eert.” Ahw!

De vader van Khloé, Robert, overleed in 2003 aan slokdarmkanker.

Bron: HLN, The Sun | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws