Khloé Kardashian laat zoontje voor het eerst zien

En wat is-ie schattig!

Sinds ze vorig jaar in augustus moeder werd van haar tweede kindje, heeft Khloé Kardashian er alles aan gedaan om haar zoontje zoveel mogelijk af te schermen van alle media. Tot nu, want op Instagram deelt ze ter gelegenheid van de verjaardag van ex-boyfriend Tristan Thompson een schattig kiekje met de baby.

Affaires

Hoewel Tristan en Khloé hun liefde bekroonden met twee kindjes, was van een gelukkig gezin – to say at least – niet echt sprake. Want hoewel Tristan bij Khloé een kind verwekte, beviel zijn secret lover (die overigens niet zijn enige minnares was) twee dagen later van hún liefdesbaby. Een beetje messy dus, en dat is nog zacht uitgedrukt.

Toch bleef Khloé – ondanks alle affaires die haar lover erop na hield – even goede vriendjes met Tristan. De twee zijn zelfs nog zo goed met elkaar, dat Khloé besloot om haar ex eens flink in het zonnetje te zetten. Ter ere van Tristans verjaardag post ze een foto mét zoontje Prince op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Verjaardagswens

“Je bent echt de beste vader, broer en oom”, schrijft de realityster onder de foto. “Jouw liefde, aandacht, gekke dansjes, knuffels, carpoolritten, bedtijdrituelen, de manier waarop je voor hen klaarstaat. Al het bovenstaande betekent meer voor jouw familie van kleintjes dan je ooit zult weten.” Ze sluit af met een lieve birthday wish. “Mijn verjaardagswens voor jou is dat je blijft hunkeren naar verandering, genezing en transformatie. Wees sterk, wees aardig, wees geduldig en maak je moeder trots. Happy birthday baby daddy.”

Prince

En hoewel we eerder blij mochten zijn met een mini-glimp van de kersverse spruit van Khloé, zien we het gezicht van Prince nu volop in beeld. En wat is-ie schattig! We hopen dat mama Khloé en papa Tristan ondanks hun messy verleden zich nu kunnen richten op de toekomst, zodat ze Prince het onbezorgde leven kunnen geven dat hij verdient. Oh enne, congrats, Tristan!

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: NL Beeld, Instagram @khloekardashian

Laatste nieuws