Babynieuws! Love Islands Rowéna bevallen van zoontje

Het jongetje heeft een prachtige naam gekregen.

Beschuit met blauwe muisjes voor Rowéna Verdaasdonk en haar vriend! De voormalig Love Island-deelneemster is namelijk bevallen van haar zoontje. Op Instagram deelt ze de prachtige naam van het jongetje én de eerste foto’s. Te schattig!

Bevallen

Op Instagram laat Rowéna weten dat ze is bevallen van haar eerste zoontje. Het jongetje is vorige week geboren, op 13 september, en heeft de prachtige naam Alessio gekregen. “Our world is complete 🥹🧸”, aldus de kersverse mommy. Daarbij deelt Rowéna een serie kiekjes van de kleine spruit. Zo zien we dat Alessio een te schattig pakje draagt van Dior, zijn kleine voetjes en het allereerste gezinskiekje. Cuteness overload! 

Omgeslagen

Onlangs ging Rowéna tijdens een Q&A op Instagram nog in op de vraag of ze tegen de bevalling aankeek. En hoewel ze er eerst best wel bang voor was, veranderde dat na een aantal maanden. “Nu is mijn gevoel helemaal omgeslagen haha. Het klinkt misschien raar, maar ik kijk er nu echt naar uit!” deelde ze. “Ik probeerde niet teveel aan angst of pijn te denken want hoe dan ook, het moet goedkomen. Zoooveel vrouwen is het gelukt dus heb er alle vertrouwen in! En we kunnen gewoon echt niet wachten om de baby te ontmoeten natuurlijk.” Enne, inmiddels is de kleine man dus alweer geboren!

Felicitaties

De kersverse ouders worden onder de post natuurlijk overspoeld met felicitaties. “Gefeliciteerd 😍”, reageert Temptations Evie. “Ahhh liefje!!! Gefeliciteerd jullie!!! Geniet er van”, aldus Goud ZuidJamie Faber. Ook andere voormalig Love Island-deelnemers laten van zich horen. “Wauw gefeliciteerd lieffie 😍😍😍 ZO MOOI!💖💖💖”, schrijft Eilish en Amandine zegt: “Congrats 🥹🫶🏼”. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon!

Bron en beeld: Instagram @rowenaverdaasdonk 

Laatste nieuws