Boy or girl? Love Islands Rowéna onthult geslacht kindje

De realityster deelt beelden van haar gender reveal.

Rowéna Verwaasdonk kennen we dankzij haar deelname aan het allereerste seizoen van Love Island. Inmiddels is de realityster helemaal gelukkig in de liefde en is ze zelfs in verwachting van een kindje. Gisteren was het tijd voor een heuse gender reveal, en daarvan deelt Rowéna de beelden op Instagram.

Zwanger

Rowéna vindt het “superspannend om voor de allereerste keer papa en mama te mogen worden”, vertelde ze onlangs in Realitea. Maar ze kijkt er ook ontzettend naar uit om de kleine spruit te kunnen vasthouden. “We kijken er enorm naar uit en hebben superlieve mensen om ons heen”, aldus de voormalig Islander. Enne, inmiddels kun je al goed zien dat de beauty in verwachting is. “Ik heb al een kleine babybuik, dus het begint nu echt te komen.”

Gender reveal

Inmiddels kun je niet alleen zien dat Rowéna prachtig zwanger is, de parents to be weten nu ook of ze een jongen of meisje krijgen. Een zwangerschap is immers niet compleet zonder een heuse gender reveal, en die stond gisteren op de planning voor het stel. In het bijzijn van familie en vrienden, maakte het stel middels een confettikanon bekend wat het geslacht van hun kleine spruit is. And is a… boy! 

Beeld: Instagram @rowenaverwaasdonk

Blijdschap

Enne, daar zijn Rowéna en haar boyfriend overduidelijk ontzettend blij mee. Op het moment dat er blauwe confetti de lucht in schiet, spat de blijdschap van de gezichten af bij de toekomstige ouders. Van harte gefeliciteerd!

Bron en beeld: Instagram @rowenaverwaasdonk

Laatste nieuws