Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Rowéna heeft al kleine babybuik: ‘Begint nu echt te komen’

De zwangere realityster kijkt er enorm uit naar het moederschap.

Rowéna Verdaasdonk was te zien in het allereerste seizoen van Love Island. Daar ontwikkelde ze gevoelens voor Stenn, maar de twee bleken toch geen match made in heaven. Inmiddels is Rowéna de liefde van haar leven tegengekomen, en verwachten ze nu samen een kindje. In een nieuwe aflevering van Realitea zegt de mommy to be dat ze er enorm naar uitkijken.

Zwanger

Afgelopen week deelden Rowéna en haar boyfriend het heugelijke nieuws dat ze zwanger is met de wereld. "We houden nu al meer van je dan je ooit zou kunnen bedenken", schreef ze op Instagram. Daarbij deelde ze een lieve foto met haar vriend waarop ze de echo vasthouden. Ahhw!

Babybuik

Rowéna vindt het "superspannend om voor de allereerste keer papa en mama te mogen worden", vertelt ze in Realitea. Maar ze kijkt er ook enorm naar uit om de kleine spruit te kunnen vasthouden. "We kijken er enorm naar uit en hebben superlieve mensen om ons heen", aldus de realityster. Enne, inmiddels kun je al goed zien dat de beauty in verwachting is. "Ik heb al een kleine babybuik, dus het begint nu echt te komen."

Tips van moeders

Gelukkig krijgt Rowéna van alle kanten hulp. Zo krijgt ze veel tips van andere jonge moeders. "Dat doet me enorm goed en daar heb ik superveel aan", zegt ze daarover. "Ik vind het heel leuk om te zien hoe iedereen elkaar steunt, dat is heel positief."

Bron: RTL Boulevard, Realitea | Beeld: RTL