Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Love Islands Kimmy moet eerste Islander naar huis sturen

'Mijn hart is echt gebroken. Ik meen dat', deelt een van de overgebleven Islanders over het vertrek van de eerste Islander.

Hoewel de eerste koppels gisteren nog maar net waren gevormd, werd de Love Island-villa al meteen opgeschud door de komst van bombshell Kimmy. Gisteren mocht Kimmy kiezen met welke man ze een koppel wil vormen, en moest daarbij meteen een Islander naar huis sturen.

Let op: dit artikel bevat spoilers als je de nieuwste aflevering van Love Island nog niet hebt gezien. 

Koppels in gevaar

Aangezien Kimmy al snel moet kiezen met welke man ze een koppel wil vormen, mocht ze gisteren met drie mannen op date. Tijdens de speeddates probeert ze Thymo, Kluuk en Kengi iets beter te leren kennen. 's Avonds is het dan tijd voor de Islanders om zich allemaal rondom de vuurkorf te verzamelen. "Ik ben hier natuurlijk gekomen als bombshell en vind jullie allemaal geweldig superfijne mensen", begint Kimmy. Ze vervolgt met dat de speeddates haar enorm hebben verrast. "Het was echt heel leuk."

"Ik ben hier natuurlijk om de liefde te vinden en daarom moet ik toch voor mezelf kiezen. Misschien dat ik een onverwachte keuze ga maken voor jullie: de jongen met wie ik een koppel wil vormen is Kengi." Dit betekent automatisch dat Nycole – met wie Kengi een koppel vormde – als single achterblijft en ze de villa moet verlaten.

Nycole gaat naar huis

Dat Nycole de villa moet verlaten, valt zwaar bij de overgebleven Islanders. De Braziliaanse beauty heeft de liefde helaas niet kunnen vinden tijdens haar deelname aan Love Island, maar heeft wel mooie vriendschappen gemaakt. Ze gaat haar bestie Garbi dan ook enorm missen. "Ik ben vooral emotioneel omdat ik Garbi en de meiden heel erg ga missen", vertelt Nycole in tranen. Iets waar Garbi zich bij aansluit. "Ik vind het echt k*t dat we al direct uit elkaar getrokken worden. Mijn hart is echt gebroken. Ik meen dat", vertelt Garbi in tranen.

"Ik heb nog nooit met iemand meegemaakt dat we zo erg hetzelfde denken. Het was gewoon fijn", vult Nycole aan. "Ik vind het niet jammer dat Kimmy hem (Kengi, red.) heeft afgepakt. Ik begrijp het helemaal, en zag het al aankomen. Maar het deed me wel wat dat ik iedereen zag huilen; dat maakte me heel emotioneel. But I'm good."

Beeld: Love Island/RTL