Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Monique Smit bevallen van dochtertje

Het meisje heeft een prachtige naam gekregen!

Beschuit met roze muisjes voor Monique Smit en haar partner Martijn! De zangeres is namelijk bevallen van een dochtertje. Op Instagram deelt de kersverse mom een prachtige foto van de kleine meid én verklapt ze de bijzondere naam.

Lovi

Op Instagram maakt Monique bekend dat ze opnieuw moeder is geworden. Dit keer van een klein meisje, dat de prachtige naam Lovi Jenna Geranne heeft gekregen. "Welkom Lovi 💕", schrijft de zangeres op Instagram bij een kiekje van haar pasgeboren kindje. De kleine meid is afgelopen woensdag, op 13 september, ter wereld gekomen.

Gezin

In april maakte Monique het heugelijke nieuws bekend dat ze opnieuw in verwachting was van een kleintje. De Volendamse zangeres en haar partner Martijn hebben samen al twee zoontjes, Noah en Luca. Zij zijn dus grote broer geworden met de komst van Lovi!

Felicitaties

Onder de post stromen de felicitaties voor de parents binnen. "Welkom Lieve mooie Lovi! 🌸💗 gefeliciteerd allemaal!!! 😍" reageert Kim Kötter. "Oooooooh wat schattig! Van harte! 🥲" schrijft Patty Brard en Nicolette van Dam zegt: "Gefeliciteerd lieverd ❤️". Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter!

Bron: Instagram @moniquesmit_insta | Beeld: NL Beeld